Informatiebijeenkomsten Gezond ouder worden

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM U AAN TE MELDEN VOOR DEZE BIJEENKOMST. HET MAXIMUM AANTAL PERSONEN IS BEREIKT.

Vivent Langer Thuis organiseert samen met diëtist Iris van den Aker en personal trainer Roel Findhammer van Sportcentre de Dieze, de informatiebijeenkomst Gezond ouder worden. Zeker als u ouder wordt, is het van belang te zorgen voor goede voeding en beweging. Iris van den Aker en Roel Findhammer zullen u deze middag informeren over het belang van gezonde voeding en het in beweging zijn en blijven.

Spreker Iris van den Aker

Koolhydraatarm brood is beter dan gewoon brood. Lightproducten zijn ongezond. De volwassen mens is niet gemaakt om melk te drinken. We krijgen onder andere via internet en de krant veel informatie over voeding, maar wat is daar van waar? Wilt u weten hoe het echt zit, kom dan naar de bijeenkomst Gezond ouder worden. Ook onderwerpen zoals verandering van smaak en behoud van spiermassa op oudere leeftijd komen aan bod.

Spreker Roel Findhammer

Iedereen wil gezond oud worden en fit blijven. Dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Bij gezond en fit ouder worden, levert voldoende bewegen een positieve bijdrage. Maar hoeveel moet je nu eigenlijk bewegen? En wat zijn de juiste beweegactiviteiten? Het antwoord daarop (en veel meer) weet Roel Findhammer. Roel is zelfstandig personal trainer (BIPS, Bedrijf in Persoons- en Sportbegeleiding) en o.a. werkzaam bij (Vivent partner) Sportcentre de Dieze in ‘s-Hertogenbosch.

Deze bijeenkomst wordt op verschillende data en locaties aangeboden:
• dinsdag 7 mei bij Perron 3, Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR Rosmalen
• donderdag 9 mei bij van der Valk Vught (Zaal de Dieze), Bosscheweg 2, 5261 AA Vught
• dinsdag 14 mei bij ‘t Spectrum (Blauwe Zaal), Steeg 9, 5482 WN Schijndel

Programma

13.30 – 14.00 uur: Inloop
14.00 – 14.45 uur: Vivent diëtist Iris van den Aker
14.45 – 15.00 uur: Pauze
15.00 – 16.00 uur: Roel Findhammer van Sportcentre de Dieze

 

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Cookiebeleid | Sluiten
Instellingen