BestZOO

BestZOO

Het dierenpark waar u nog die echte Brabantse gezelligheid ervaart. BestZOO is een knus dierenpark, waar u als bezoeker dicht bij de dieren kunt komen en de dieren goed kunt zien.

Sta oog in oog te met dieren van over de hele wereld! Apen uit Zuid-Amerika, panters uit Azië, buideldieren uit Australië en niet te vergeten, ijsvogeltjes uit Europa! In BestZOO zijn enkele echte pareltjes te zien, die bijna in geen enkele andere Nederlandse dierentuin te zien zijn, zoals tamandua’s en wallaroes.

BestZOO is uitermate geschikt voor kleine kinderen. Het park is niet te groot en zeer overzichtelijk. Er is een grote speeltuin en een kinderboerderij waar ze lekker kunnen ravotten, terwijl de ouders kunnen genieten van een hapje en drankje op het terras! Daarnaast is het dierenpark goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking.

Viventpaskorting
Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u als lid van Vivent minimaal 15% korting op het entreekaartje.(Maximaal twee kaartjes op één pas.)

Deze aanbieding is geldig t/m 31-12-2020

  

Let Op!

In het dierenpark zijn wegens het coronavirus de nodige maatregelen getroffen. Er is o.a. een éénrichting looproute gerealiseerd. BestZOO vraagt de bezoekers wel hun verantwoordelijkheid te nemen zoals de 1,5 meter afstand bewaren. Zowel in het park als in de nabij gelegen omgeving en op het parkeerterrein. Mocht het te druk worden, dan is het park genoodzaakt u te vragen op een rustiger moment terug te komen.

 • Adres BestzOO
  Broekdijk 15
  5681 PG Best
 • Telefoon 0499-371 706
 • E-mail info@bestzoo.nl
 • Website www.bestzoo.nl
 • Openingstijden:

  Mei t/m sept. 9:30-17:00
  Okt. t/m april 10:00-17:00

  Vanaf 1 november tot 1 maart beperkt open.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Cookiebeleid | Sluiten
Instellingen