Feel Good Welness en Beauty

Feel Good Welness en Beauty

Feel Good Welness en Beauty is gevestigd in Nieuwkuijk. Tijdens onze Feel Good Momenten, die wij individueel of groepsgewijs aanbieden, maakt u op een ontspannende wijze kennis met verschillende arrangementen op het gebied van visagie, huidverzorging en wellness.

Productaanbod Feel Good Wellness en Beauty
Feel Good Wellness en Beauty biedt de mogelijkheid om binnen uw bedrijf, vereniging, familie en vriendenkring een heerlijk Feel Good Moment te beleven. Tijdens dit twee uur durend arrangement maakt u kennis en wordt u heerlijk verwend met diverse producten.  Deze zijn gemaakt op natuurlijke basis en diervriendelijk ontwikkeld, dus niet getest op dieren, en ze bevatten geen dierlijke bestandsdelen. Feel Good geeft u de mogelijkheid om uzelf eens heerlijk te onthaasten en een moment voor uzelf te creëren. Een Feel Good Moment is in overleg met elkaar af te stemmen.  U kunt kiezen uit diverse thema’s op het gebied van visagie en lichaamsverzorging.

In Nieuwkuijk worden deze Feel Good Momenten  kleinschalig en met persoonlijke aandacht aangeboden. Uw Feel Good Moment (voor maximaal 4 personen)  kan worden uitgebreid met diverse soorten lichaamsmassages en/of  schoonheidsbehandelingen, beide aangeboden door erkende vakspecialisten.  Met het Welness arrangement maakt u tevens gebruik van een  kleinschalige Welness Center (Kleurlicht- en Finse sauna, Duo Stoomcabine en Hydro-en  Spydrobad).

Tijdens de Beauty workshops leert u de nieuwste technieken op het gebied van make-up toe te passen en krijgt u persoonlijk advies.

Viventpaskorting
Op vertoon van uw Viventpas krijgt u:

  • 10% Viventpaskorting op schoonheidsproducten
  • € 2,- Viventpaskorting per kind bij kinderfeestjes
  • € 5,- Viventpaskorting op bruidsvisagie
  • 50 % korting op het Feel Good Moment

Geniet van deze feel good momenten en vraag de Viventpas aan!

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Cookiebeleid | Sluiten
Instellingen