Leden aan het woord

Waarom de Viventpas aanvragen?

Vivent Langer Thuis heeft de Viventpas ontwikkeld om aantrekkelijke kortingen aan haar leden te kunnen bieden, zodat nog prettiger langer thuis kunnen wonen. De partners met wie we samenwerken willen voornamelijk de leden ontzorgen.

Onze leden vertellen het u graag zelf!

Lien van Haaren uit Rosmalen en Charlotte Fleuren uit Hintham zijn beide al jaren lid van Vivent.
Ze komen ieder jaar ook naar de Vivent ledendag, want “het is een gezellig dagje uit, vertelt Lien. Normaal komt mijn man ook mee, maar omdat we nu voor mijn 93-jarige vader zorgen ben ik dit jaar alleen met Charlotte hier.”

Charlotte vertelt: “Ieder jaar zijn er weer andere thema’s op de ledendag. Je bent nooit te oud om te leren!”
Ze is alleenstaand en gaat graag met haar kinderen en kleinkinderen ergens een hapje eten. De korting met de Viventpas bij een driegangenmenu van Van der Valk in Vught is voor haar dan ook een goede tip, die ze zeker gaat proberen.

Uit Den Dungen ontmoeten we mevrouw van Hedel en mevrouw de Veer. We vragen hen om aan te geven waarom ze lid zijn van Vivent.

Mevrouw de Veer geeft aan; “Toen ik mijn enkel gebroken had kreeg ik korting op de uitleen van krukken bij Medicura. Fijn, want zo kon ik toch vooruit en het bespaarde me geld.”

“En jullie pakken altijd ontzettend uit tijdens de ledendagen. Vorig jaar met de mindfulness workshop en nu met de inspirerende lezingen”, vult mevrouw van Hedel aan. “Ook als ik jullie bel heb ik een prettig gesprek en nu hebben we elkaar hier op de ledendagen ook even in het echt ontmoet, wat fijn.”

Mevrouw Dekker is samen met de heer Gevers uit Den Bosch op de ledendag. Mevrouw Dekker is al meer dan 10 jaar lid. “Eigenlijk gebruik ik de korting niet, ik zou er beter op moeten letten om nog meer voordeel eruit te halen”, vertelt mevrouw Dekker.

Meneer Gevers geeft toe; “Iedere keer zie ik het magazine bij Ans en denk ik dat ik de pas moet aanvragen, maar het komt er niet van. Kortingen op benzine zou voor mij wel interessant zijn.”

“Nu dat ik hoor dat jullie ook tanken met korting aanbieden kan ik er niet meer onderuit.
Ik ga de pas aanvragen!”

Met de regiotaxi komen Leny van Engelen en Annie Overdijk naar de altijd geweldige dag van Vivent, zoals ze het zelf zeggen. “We doen niet mee aan de lezingen, maar we lopen hier over de informatiemarkt van de leveranciers van de Viventpas en horen naar wat ze ons kunnen vertellen”, vertelt Leny. “We doen gym en dansen via Vivent”, vertelt Annie, “maar ik doe te weinig met de kortingen.” “Ik weet wel dat ze in het mooie boek staan wat we hebben gekregen”.

“Doen jullie ook iets met huishoudelijke hulp? Want nu mijn pezen overbelast zijn, zou wat hulp in de huishouding wel fijn zijn. Via de gemeente krijg ik het niet, dus ik moet toch zelf betalen.”
De tip van onze leverancier voor huishoudelijke hulp is welkom bij Annie. “Ik ga ze eens bellen, want € 12,95 per uur is zeker niet duur.”

OVERTUIGD? VRAAG DE VOORDELIGE VIVENTPAS NU AAN!

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Cookiebeleid | Sluiten
Instellingen