Hoe kunt u lekker eten als u een dieet heeft?

Als er gesproken wordt over een dieet, wordt er al snel gedacht aan afvallen. Toch hoeft dit niet altijd het geval te zijn, er kan immers ook een dieet gevolgd worden wanneer iemand lactose-intolerant is of niet te zout mag eten. Maar hoe zorgt u ervoor dat eten met zo’n dieet gevarieerd en lekker blijft? Food Connect, partner van Vivent, biedt uitkomst met haar smaakvolle dieetmaaltijden.

Diëten komen in elke leeftijdscategorie voor. Daarbij zijn er verschillende redenen voor een dieet en zijn er ook nog talloze diëten om te volgen. Eén belangrijk punt dat overeenkomt is dat een dieet moet bijdragen aan een gezonde(re) leefstijl. Helaas heeft een dieet vaak het stigma dat het saai, niet lekker of moeilijk vol te houden is. Gelukkig zijn dieetmaaltijden, zoals die van Vivent en Food Connect, zo goed ontwikkeld dat dit niet het geval is. Want ook met een dieet moet u lekker, vers én gezond kunnen eten.

Maar hoe maak je een zoutarme maaltijd smaakvol?

Niets is fijner dan verrast worden door een heerlijke smaaksensatie, wanneer u de eerste hap van een maaltijd neemt. Dit geldt ook voor een dieetmaaltijd. Om ervoor te zorgen dat een dieetmaaltijd niet flauw van smaak is, kunnen er (verse) vervangende smaakmakers worden toegevoegd. Denk hierbij niet alleen aan een paar kruiden of specerijen, maar ook aan verschillende groenten en sauzen. Ook de koks van Food Connect, met al 20 jaar ervaring en lekkerste maaltijden, weten hoe zij een dieetmaaltijd op smaak moeten brengen.

Kan je variëren met eten als je een dieet hebt?

Eet u graag elke dag hetzelfde? Vast niet. Een gevarieerd eetpatroon is belangrijk voor onze gezondheid. Op deze manier krijgen we namelijk alle voedingsstoffen binnen die we nodig hebben. Daarnaast is het natuurlijk veel leuker en lekkerder om te variëren met eten, zo ook met dieetmaaltijden. En dat is gemakkelijk. Want het product dat u niet mag of wilt eten is al vervangen door andere smaakmakers. Met een gevarieerd eetpatroon is een dieet ook beter vol te houden en zo eet u elke dag wat u lekker vindt.

Een dieetmaaltijd hoeft niet duur te zijn

Wij vinden het belangrijk dat u elke dag lekker eet, ook wanneer u een dieet heeft. Daarom houdt Food Connect graag rekening met uw persoonlijke eetwensen. Denk hierbij o.a. aan de diëten zoutarm, glutenvrij, lactose-beperkt en vegetarisch. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld slikproblemen heeft bij het nuttigen van een maaltijd, kunt u bij Vivent en Food Connect terecht. U betaalt geen meerprijs voor de dieetmaaltijden. Wilt u meer informatie over de dieetmaaltijden? Neem dan contact op met de klantenservice van Food Connect via 0 888 – 10 10 10.