Rederij Wolthuis

Hoe gebruikt u dit aanbod?

U reserveert online op basis van beschikbaarheid. (Maximaal 4 kaartjes per Viventpas). Van deze reservering ontvangt u per mail een bevestiging. Ter plaatse wordt de korting op vertoon van uw Viventpas verrekend.

Vaar samen met Rederij Wolthuis  mee over de Dieze en de Maas om het prachtige Heusden te ontdekken. Onderweg geniet u van het prachtige uitzicht dat de Maas te bieden heeft, extra speciaal vanaf het water natuurlijk. Na aankomst in Heusden heeft u de tijd om alle bezienswaardigheden te bezoeken.

De route van Rondvaart Heusden

De bestemming van de rondvaart Heusden is het oude vestingstadje Heusden aan de Maas. Bij de Zuid-Willemsvaart stapt u op de boot. Via de Dieze gaat de tocht naar Engelen. In de sluis bij Engelen maakt u het schutten van dichtbij mee. Schutten is een proces waarbij het schip tussen twee verschillende waterniveaus wordt verplaatst.  Hierna gaat de rondvaart over de Maas verder naar Bokhoven, Ammerzoden en Well. Na twee uur arriveert u in Heusden. U heeft 2 uur de tijd om de vestingstad te bezoeken. Daarna vertrekt de rondvaartboot vanuit Heusden weer terug naar ‘s-Hertogenbosch. Tijdens de rondvaart kunt u ook heerlijke extra’s bijboeken. Zoals een borrelplank of Bossche Bollen.

Route naar opstapplaats (vanaf station Den Bosch)

Zuid-Willemsvaart nummer 2 (Bij Het Citadel (fort Willem Maria)).

Opstapplaats Rondvaart Heusden