Rabobank: veilig bankieren

Criminelen worden steeds slimmer en bedenken nieuwe manieren om persoonlijke gegevens te ontfutselen. En het aantal gevallen van bijvoorbeeld bankhelpdeskfraude en whatsapp fraude is in het afgelopen jaar enorm toegenomen.

Rabobank werkt er hard aan om ervoor te zorgen dat  klanten veilig hun bankzaken kunnen blijven regelen. Het is dus belangrijk dat iedereen weet hoe fraude en oplichting te herkennen.

Online uitzending dinsdag 15 november

Rabobank deelt graag haar kennis rondom fraude omdat veel senioren slachtoffer worden van oplichtingtrucs. Rabobank nodigt u uit om te een online uitzending omtrent fraude te volgen op:

dinsdag 15 november van 15.30 – 16.30 uur.

In de online uitzending  worden veelvoorkomende fraudevormen behandeld, zoals ‘Bankhelpdeskfraude’. Bij deze vorm van fraude lijkt het alsof u door een medewerker van de bank wordt gebeld. Ook het vissen naar gegevens zoals uw pincode, ook wel phishing genoemd, is nog steeds actueel. Daarnaast worden diverse tips gegeven om diverse fraudevormen te herkennen en oplichting te voorkomen. Om het Webinar te volgen, gaat u naar onderstaande site.

 www.rabobank.nl/veilig.