Ondersteunende diensten

Vivent ondersteunt u graag met services en diensten zodat u zo lang mogelijk in uw veilige en vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Denk aan een maaltijdenservice aan huis, persoonlijke alarmering of technologische hulpmiddelen. Op deze pagina leest u waar u zoal gebruik van kunt maken.

 

Alarmering

Hulp in noodsituaties. Met een druk op de alarmknop roept u hulp van anderen in, mensen in uw omgeving of medewerkers van Vivent.

Lees meer

Maaltijdservice

Een heerlijke maaltijd bij u thuis bezorgd, zodat u altijd gemakkelijk een lekkere en gezonde maaltijd op tafel kunt zetten.

Lees meer

Gezond blijven leven

Om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen is het van belang dat u goed aan uw gezondheid blijft werken. Nog voordat u kwaaltjes krijgt, maar ook als u deze al heeft.

Lees meer

Zorg van Vivent bij u thuis

Als het alleen niet meer gaat. Wij kijken graag samen met u hoe we op het juiste moment de juiste zorg inzetten en geven u graag advies, zorg en verpleging aan.

Lees meer

Inzet technologie bij u thuis

Langer thuis blijven wonen door inzet van domotica, bewezen technologische technieken bij u thuis. Zo kunnen we later persoonlijke zorg en verpleging inzetten of misschien verminderen.

Daar wil ik meer over weten