Hulpmiddelen en informatie

Om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen,  kunnen (technologische) hulpmiddelen u op veel manieren ondersteunen. Maar ook de informatiebijeenkomsten van Vivent kunnen u op weg helpen.

 

Informatiebijeenkomsten
Bij Vivent Langer Thuis doen we graag aan preventie. Dus voorkomen, zodat u langer thuis kunt blijven wonen. Daarvoor willen we de kennis die we jarenlang hebben opgedaan met u delen. Onze zorgprofessionals en onze samenwerkingspartners verzorgen in uw regio workshops, lezingen en presentaties.
Houd deze website in de gaten, zodat u met een gezellig samenzijn ook nog wat tips meekrijgt om langer thuis te kunnen blijven wonen.


Uitleen, verhuur en verkoop hulpmiddelen

Vivent Langer Thuis werkt samen met Medicura Thuiszorgwinkel en met Vegro voor de uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen op het gebied van mobiliteit, gezondheid, zelfredzaamheid en comfort voor een vitaal leven.

Medicura

Kijk voor de dichtstbijzijnde winkel op deze pagina: Medicura Zorgwinkel – Uw thuiszorgwinkel in gezondheids- en zorgartikelen of bestel uw medische hulpmiddelen online: www.medicura.nl/zorgwinkel of bel met 088 – 007 11 00.

Vegro

Vegro Zorgwinkel Den Bosch Boschmeersingel
Boschmeersingel 137
5223 HH Den Bosch
denbosch@vegro.nl
www.vegro.nl
088-1941 479

Korting met uw Viventpas
Als u lid bent van Vivent Langer Thuis krijgt u met uw Viventpas

  • 10% korting bij aankoop van producten in de Vivent-Medicura thuiszorgwinkel. Neem uw Viventpas mee als u de winkel bezoekt.
  • 10% korting op de verhuurprijs van loophulpmiddelen uit het mobiliteitspakket van Vegro. U kunt een aantal hulpmiddelen zelfs 13 weken lang gratis lenen. Neem uw Viventpas mee als u de winkel bezoekt.
  • 10 % korting op de aankoopprijs van producten bij Vegro.