Computerhulp

Seniorweb helpt u met uw computervraag of een vraag over een digitaal onderwerp.

Hoe gebruikt u dit aanbod?

via www.seniorweb.nl/proeflidmaatschap of telefonisch via 030 - 276 9965

De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb helpt u de weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg.

SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 450 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. Al meer dan 25 jaar  helpen zij senioren in de snel veranderende digitale wereld. De informatie wordt op een begrijpelijke stap-voor-stap methode aangeboden. Zowel voor het ontwikkelen van digitale vaardigheden als voor het aanbieden van praktische oplossingen. Bijvoorbeeld over Windows 10 of 11, tablets en smartphones, WhatsApp, veilig internetten en meer. Met de informatie op de website, in tijdschrift Enter en de online cursussen kunt u direct aan de slag.

Computerhulp die bij u past

Heeft u een computervraag of een vraag over een digitaal onderwerp? De vrijwilligers van PCHulp en Leren aan Huis staan voor u klaar! U kiest de vorm van PCHulp die bij u past: via internet, telefonisch of aan huis. U kunt ook terecht bij een van de 450 leslocaties in het hele land voor computerhulp, technische ondersteuning en voor handige (online) cursussen, workshops en inloopuren. Deze locaties vindt u op de website van SeniorWeb.

Viventpaskorting

Maak kennis met SeniorWeb voor maar € 12,50 voor 6 maanden en ontvang de volgende voordelen:

  • Hulp via internet, via de telefoon of bij u thuis
  • Volg online cursussen, thuis of in de buurt
  • 2 x computertijdschrift Enter
  • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
  • Deskundige controle van verdachte mails
  • Voordelige computerboeken en accessoires kopen