UnitedConsumers – Voordelig tanken

Hoe gebruikt u dit aanbod?

Vraag uw UnitedConsumers tankkaart aan. Tank bij een van de 600 aangesloten tankstations. Laat uw UnitedConsumers tankkaart scannen door de pompmedewerker. Binnen 24 uur is uw korting bijgeschreven in uw persoonlijke UnitedConsumers bespaartegoed.

Met de UnitedConsumers tankkaart tankt u met korting bij ruim 600 tankstations in heel Nederland. Er is altijd wel een tankstation bij u in de buurt waar u goedkoop kunt tanken. Bovendien zijn de aangesloten tankstation bemand, zodat u veilig kunt tanken en profiteert van de beste service.

UnitedConsumers is een consumentencollectief en biedt korting op de vaste lasten zoals energie, telecom, tanken en autoverzekering. Via Vivent ontvangt u een extra korting waardoor de besparing nog hoger is!

Tanken met korting: zo makkelijk is dat:

  • Vraag uw UnitedConsumers tankkaart aan
  • Tank bij een van de 600 aangesloten tankstations
  • Laat uw UnitedConsumers tankkaart scannen door de pompmedewerker
  • Binnen 24 uur is uw korting bijgeschreven in uw persoonlijke UnitedConsumers bespaartegoed

Viventpaskorting
Met de UnitedConsumers tankkaart geniet u van twee kortingsgaranties, zo bent u altijd goedkoper uit dan andere klanten van hetzelfde tankstation.

  • Kortingsgarantie 1: U krijgt 6 – 10 cent per liter korting op de landelijke adviesprijs
  • Kortingsgarantie 2: U krijgt 1 – 3 cent per liter korting op de pompprijs
  • Extra korting voor Vivent-leden: € 5,00 korting op uw eerste tankbeurt

De korting wordt na uw tankbeurt in uw persoonlijke bespaartegoed van UnitedConsumers gestort. U kunt uw opgespaarde korting eenvoudig laten uitkeren naar uw bankrekening. Als u hier hulp bij nodig heeft, staan de medewerkers van UnitedConsumers klaar om u te helpen.

Vraag de tankkaart gratis aan
Vraag uw tankkaart aan via deze link en start met besparen.
De tankkaart aanvragen is gratis, maar wanneer u deze niet binnen 6 maanden gebruikt, wordt er € 5,00 administratiekosten in rekening gebracht.

Bekijk hier bij welke tankstations in de buurt u kunt tanken met korting.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
U kunt telefonisch contact opnemen voor meer informatie: 040- 235 05 60. UnitedConsumers is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot en met 21:00 uur en op zaterdag van 08:30 tot en met 17:00 uur.