Beweeg beter met Olga Commandeur

Bewegen is niet alleen goed voor spierkracht en de conditie. Door te bewegen voelt u zich ook beter. Dit kan al door in het dagelijks leven bewuster met bewegen bezig te zijn. Om stevig te staan en minder snel te vallen heeft u spierkracht nodig. Wist u dat spierkracht al minder wordt vanaf uw vijftigste? Daarom helpt VGZ u om in beweging te komen en te blijven. Sámen met Olga Commandeur.

Olga deelt haar jarenlange ervaring en passie voor bewegen graag met heel Nederland. In verschillende video’s geeft ze uitleg over het belang van bewegen en spierkracht om vallen te  voorkomen. Ook deelt ze veel tips over goed, veilig en leuk bewegen!

 

Olga’s motto: Bewegen is goed, goed bewegen is beter. Wat beter bewegen is? Olga legt het graag uit! Als u beweegt met een actieve houding, dan beweeg u met meer aandacht. U gebruikt de buik- en rugspieren ter ondersteuning. Dit geeft het lichaam extra stevigheid en het maakt bewegen makkelijker en prettiger. Daarom is een actieve houding onmisbaar om goed te bewegen.