Leverancier worden

Informatie voor leveranciers Viventpas

Viventpas biedt u toegang tot 14.000 potentiële klanten. Een diverse doelgroep in de leeftijd van 30 tot en met 80 jaar, waarvan het merendeel al vele jaren trouw lid is van Viventpas. Met de Viventpas verwerven we steeds meer naamsbekendheid. Uit een onlangs gehouden onderzoek naar de naamsbekendheid van de Viventpas blijkt dat bijna 40% van de ondervraagden in het werkgebied van Vivent, de Viventpas kent.  Voor u als leverancier betekent dit dat de doelgroep voor de Viventpas steeds groter wordt. U krijgt dus een grotere groep potentiële klanten.

Samenwerkingscontract met Viventpas

Met onze leveranciers gaan we een samenwerkingscontract aan waarin we de kortingen en afspraken met elkaar vastleggen. Vivent biedt een aantal promotiemiddelen waarmee u potentiële klanten kunt laten weten dat u leverancier bent van de Viventpas.

Leverancierspakket Viventpas

Natuurlijk wilt u uw potentiële klanten laten weten wat u te bieden heeft. Als leverancier van de Viventpas krijgt u bekendheid via de communicatiemiddelen van Vivent. Zo bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid om in ons huis-aan-huisblad met een oplage van 120.000 stuks te adverteren.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Viventpas via telefoonnummer 088 -163 70 00.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Cookiebeleid | Sluiten
Instellingen