Lezing digitaal fotoboek maken door Seniorweb

Heeft u tijdens de vakantie foto’s gemaakt en wilt u hiervan graag een fotoboek maken?

 Zet dan de datum van 6 oktober in uw agenda. In deze ‘tweede’ presentatie op 6 oktober (de eerste was op 11 mei al ) nadat u uw foto’s hebt gemaakt, worden de vervolgstappen besproken, om te komen tot uw uiteindelijk professionele album. In een derde bijeenkomst voor wie het wil, is er in kleine groepen assistentie bij het maken van uw album.  Er wordt dan in gewerkt in kleine workshops, waarvoor een kleine vergoeding gevraagd wordt. U bent van harte welkom op vrijdag 6 oktober van 14.00u tot 15.30u in het HEVO gebouw “de Ontmoeting”, Tulpstraat 2-4 in RosmalenKoffie of thee wordt door HEVO aangeboden. U kunt zich aanmelden op tel.nr.  06 20356366 of via de website  U kunt ook gewoon binnenlopen maar dan geldt: vol is vol.

 ______________________________________________________

Verder biedt Seniorweb: Het Inloopspreekuur en diverse cursussen 

Het Inloopspreekuur is op maandag- en vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur.                                            ( in de bestuurskamer van het HEVO-gebouw)

Heeft U problemen met uw computer, smartphone of tablet? Of vragen over het gebruik van uw smartphone of de beveiliging van uw PC? Met al uw vragen kunt u terecht bij het inloopspreekuur. De kosten voor deelname aan dit Inloopspreekuur bedragen € 2,50 per uur. U kunt spontaan binnenlopen, maar het is vaak heel druk en daarom kunt u beter een plekje reserveren. Neem hier oor contact op met Gerard Burggraaf 06-20372776. 

Cursussen

Zowel in de bibliotheek in Rosmalen als in ‘s Hertogenbosch verzorgt Seniorweb de cursussen Klik en Tik (basisvaardigheden),  Digisterker (overheid) en Digivitaler (gezondheidszorg).Aan deelname zijn geen kosten verbonden, u kunt zich hiervoor aanmelden bij Huis 73, Annika Verhallen, (073) 680 2900.