Presentatie: Veiligheid en Privacy – 2 februari

De digitale wereld om ons heen verandert supersnel. Fraude bij het gebruik van internet ontwikkelt zich in dat zelfde hoge tempo. SeniorWeb Rosmalen besteedt al jaren aandacht aan dit onderwerp.  Meedoen in de digitale wereld is en blijft plezierig, leerzaam en is soms zelfs gewoon nodig omdat het een prachtige gelegenheid biedt sociale kontakten op peil te houden. Voor contacten met b.v. de overheid kunnen we al niet meer om het internet heen. Maar helaas, er zijn ook altijd mensen die minder goede bedoelingen hebben op internet en misbruik maken van ieders vertrouwen. Om uzelf een nare ervaring te besparen, is het belangrijk de digitale rijvaardigheid op peil te houden en u regelmatig bij te scholen.  Seniorweb Rosmalen helpt u hierbij met een lezing over veiligheid en privacy op het internet. Datum: Vrijdag 2 februari  van 14.00- 16.00 uur

Locatie:   Hevo-gebouw  “de ontmoeting” Tulpstraat 2-4 te Rosmalen.  Kosten: geen, en de koffie/thee wordt door Hevo aangeboden.

Als u deze presentatie wilt bijwonen dan kunt u zich telefonisch aanmelden door te bellen met 06-20356366, via online aanmelden of via e-mail: info@seniorwebrosmalen.nlIndien u zich niet vooraf hebt aangemeld dan geldt: vol is vol!

 

Inloopspreekuur voor alle ‘digitale’ vragen op Maandag- en vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur

Locatie:  bestuurskamer van het  HEVO-gebouw te Rosmalen.

Heeft U problemen met uw computer, smartphone of tablet? Dan kunt u zonder afspraak komen binnenlopen. Wilt u liever niet te lang wachten, dan kunt u beter een plekje reserveren. Hiervoor neemt u telefonisch contact op met Gerard Burggraaf 06-20372776. U weet dan zeker dat er tijd voor u is.  De kosten voor deelname aan dit Inloopspreekuur bedragen € 2,50 per uur.

Digivaardiger met Seniorweb Rosmalen en de Bibliotheek Huis 73

De Bibliotheken hebben van de overheid de taak toebedeeld gekregen om degenen te helpen die moeite hebben digitaal te communiceren.  Seniorweb Rosmalen ondersteunt Huis73 hierbij. Zowel in de bibliotheek in Rosmalen als in ‘s-Hertogenbosch verzorgen zij de cursussen KLik en Tik (basisvaardigheden), Digisterker (overheid) en Digivitaler (gezondheidszorg).  Deelname is gratis. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Huis 73, Annika Verhallen, (073) 680 29