Tworby Testdag 10 oktober Sint-Michielsgestel

Wanneer u ook zo kunt genieten van fietsen in de natuur of de fiets voor u een belangrijk vervoermiddel is, kan een balansprobleem het fietsen een probleem vormen.  Door tijdig uw fiets te verbeteren met een Tworby kunt u weer veilig en met vertrouwen de weg op. Een slimme keuze voor iedereen die niet meer op een tweewieler durft of kan fietsen. Een Tworby past zowel op uw eigen fiets als op een nieuwe fiets.

Testdag Tworby

  • Datum: dinsdag 10 oktober
  • Locatie: Markgraaf Tweewielers, Victoriastraat 1, 5271 CK Sint-Michielsgestel.
  • Tijd: van 10:00 – 13:00 uur

Fietsen met een Tworby gaat net even anders dan u gewend bent. Kom daarom langs op de Tworby Testdag. Onder deskundige begeleiding  kunt u ervaren hoe het fietsen met een Tworby voelt. Er is voldoende gelegenheid om in gesprek te gaan en uw vragen (vergoeding) te stellen, zodat u straks enthousiast en met een veilig gevoel op uw eigen fiets met Tworby kan stappen.

Aanmelden

Aanmelden voor de Tworby testdag is niet nodig, maar kan wel.  Op afspraak kunt u het hele jaar door tijdens openingsdagen bij Markgraaf Tweewielers terecht om de mogelijkheden te bespreken en een proefrit te maken op de demofiets.

Ergotherapie Vivent

Heeft u een vraag voor de ergotherapeut? Zij zijn om 10:00 aanwezig om uw vragen te beantwoorden.