Vegro: Mantelzorg – ‘Rocco & Sjuul filmpremière’ winactie!

Vegro is trotse partner van de nieuwe Nederlandse feelgoodfilm ‘ROCCO & SJUUL”.

In ROCCO & SJUUL ontmoet mantelzorger Sjuul na jaren weer haar jeugdliefde Rocco. De vonk tussen de twee slaat opnieuw over, wat onvermijdelijke consequenties met zich meebrengt. Want mag en kan je weer voor jezelf kiezen wanneer je al een heel leven hebt geleid? Wat als je verliefd wordt op iemand anders dan je partner, voor wie je mantelzorger bent?

Met o.a. Beppie Melissen, Sabri Saad El Hamus, Nazmiye Oral en Anniek Pheifer in de hoofdrol.

Mantelzorg is iets waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen. Vegro draagt alle mantelzorgers een warm hart toe. We luisteren, denken mee en ondersteunen hen. Zodat ze zo goed mogelijk voor hun naaste kunt zorgen. Kwaliteit van leven verbeteren is onze missie. De kwaliteit van leven van de zorgbehoevende. Maar zéker ook dat van de 4,4 miljoen mantelzorgers van Nederland. Zij zijn de stille krachten achter de schermen. De steun en toeverlaat van zoveel gezinnen en families.

Om mantelzorgers een hart onder de riem te steken heeft Vegro een winactie opgezet.

Kent u  een fantastische mantelzorger die een avondje uit verdient? Meld diegene dan nu online aan via vegro.nl/mantelzorg. Maak daarmee kans op een volledig verzorgde avond voor 2 personen naar de filmpremière van ROCCO & SJUUL op 10 november. De winactie loopt t/m 30 september.

En laat het geen toeval zijn dat 10 november de nationale Dag van de Mantelzorg is. Een dag om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Ga naar vegro.nl/mantelzorg.