Audicien Oog voor Oren

Hoe gebruikt u dit aanbod?

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Audicien Oog voor Oren via: 085 - 486 37 43, via www.oogvoororen.nl, of via info@oogvoororen.nl. Vermeld bij het maken van een afspraak dat u in het bezit bent van een Viventpas.

Oogvoororen.nl is opgericht met als doel meer transparantie naar de hoorbranche te brengen en de regierol in handen van de klant te leggen.
Op de website www.oogvoororen.nl vindt u alle prijzen en specificaties van alle A-merk hoortoestellen. U kan kiezen om aan huis bezocht te worden, een vestiging te bezoeken of van de online service te genieten.

Oogvoororen.nl is specialist in hoorzorg aan huis, daarnaast kunt u terecht in één van de 12 vestigingen. De audiciens die aan huis komen beschikken over dezelfde meet- en aanpasapparatuur als de vestigingen, hierdoor is er geen kwaliteitsverschil. Met een groot team doen bieden zij  hoortesten, adviesgesprekken en aanpassingen van hoortoestellen aan huis. Als één van de weinige audiciensbedrijven biedt Oogvoororen.nl keuze uit bijna 700 A-merk hoortoestellen, de grootste keuze van Nederland. Zo is er altijd een geschikt hoortoestel voor u om uit te kiezen.

Viventpaskorting
Bij aanschaf van een hoortoestel ontvangt u:

  • € 50,- korting per toestel, bij aanschaf van hoortoestellen zonder vergoeding
  • 1 jaar gratis hoortoestelbatterijen
  • 10% korting op accessoires bij hoortoestellen
  • 10% korting op een onderhoudspakket