Kapperservice

Hoe gebruikt u dit aanbod?

U kunt bellen op werkdagen van 08.30 en 17.00 uur naar Viventpas op het telefoonnummer 088 - 163 70 00. U krijgt per e-mail een overzichtslijst van de kappers die bij de Viventpas zijn aangesloten. Of de contactgegevens van een kapper bij u in de buurt. U kunt vervolgens zelf contact opnemen met een kapper die aangegeven heeft in de betreffende woonplaats werkzaam te zijn. De kapper maakt met u een afspraak.

Vivent werkt voor de kapperservice samen met enkele kappers uit de regio. De kappers komen bij u aan huis. Deze service biedt uitkomst voor iedereen die aan huis gebonden is of om wat voor reden dan ook graag thuis gekapt wil worden. Ook voor gezinnen met kleine kinderen is deze service een mooie oplossing.

De kappers die met Vivent samenwerken, hebben allemaal hun vakdiploma en beschikken over enkele jaren ervaring. Vele kappers hebben extra specialisaties. Bovendien krijgt u voorlichting over wat u zelf kunt doen om de gezondheid van uw haar te bevorderen. U bent in vertrouwde handen.