Lezing Geldzaken – 28 maart – ‘s-Hertogenbosch

Hoe gebruikt u dit aanbod?

Vul op het aanmeldformulier uw klantnummer in. Dit nummer vindt u op de Viventpas.

Donderdagmiddag 28 maart staat een lezing over geldzaken gepland.

Wie ouder wordt en/of mantelzorgtaken vervuld, kan waarschijnlijk te maken krijgen met nieuwe financiële vragen. Welke toeslagen en regelingen zijn er voor ouderen en mantelzorgers en hoe vraag ik deze aan. Hoe moet ik  het onder andere financieel regelen voor later? Hoe houd ik controle over mijn geldzaken en hoe blijf ik zo lang mogelijk mijn eigen boontjes doppen?

Er zijn meerdere praktische mogelijkheden te over om grip te houden op de financiën en inzicht te krijgen. Maar bij velen is echter niet altijd bekend, wat er mogelijk is. Wie zelf op internet gaat zoeken, ziet soms door de bomen het bos niet meer. Vivent langer Thuis heeft op 28 maart een lezing ‘financiën’ gepland, waarin op meerdere vragen antwoorden komen.

Rita Kuiper en Akkie de Rouw van Welzijnsorganisatie Farent gaan in op de mogelijke  inkomensondersteunende maatregelen en bespreken onder andere ook hoe u meer grip kunt hebben op uw financiën door te budgetteren en bespaartips.

Na de pauze zal mr. Romee van der Rest van Huijbregts Notarissen en Adviseurs een lezing over het levenstestament verzorgen

  • Programma
  • 13.30 – 14.00 uur: Inloop
  • 14.00 – 14.45 uur: Lezing inkomensondersteunende maatregelen door Farent
  • 14.45 – 15.00 uur: pauze
  • 15.15 – 16.00 uur:  lezing levenstestament door Huijbregts notarissen en adviseurs.

Locatie: De Stolp, Rijnstraat 497, ‘s-Hertogenbosch

U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor deze lezing: het maximale aantal bezoekers is bereikt.