Lezing Babbeltrucs en andere geldzaken – 04 april

Bijeenkomst ‘Babbeltrucs en andere Geldzaken’

Vivent langer Thuis nodigt u uit voor de bijeenkomst ‘babbeltrucs en andere geldzaken’ op donderdagmiddag 04 april in de Rots in Boxtel.

Babbeltrucs zijn een uitdaging voor iedereen. Verkleed als pakketbezorger, arts of met een smoes proberen kwaadwillende personen bij u binnen te komen of u geld afhandig te maken. Door dit soort trucs te herkennen en te leren hoe u hiermee moet omgaan, verkleint u de kans om slachtoffer te worden.  Ferdinand Peeters, Commercieel Trainer Zuidoost bij Vegro (Academie), zal tijdens de workshop vertellen wat babbeltrucs zijn, hoe u ze kunt herkennen en hoe u hier goed op kunt reageren.

Na de pauze wordt ingegaan op ‘geldzaken’ in het algemeen en budgettering in het bijzonder. Wie ouder wordt en/of mantelzorgtaken vervult, kan waarschijnlijk te maken krijgen met andere financiële vragen. Inkomsten kunnen veranderen als u ouder wordt. En hoe houdt u controle over de geldzaken en kunt u zo lang mogelijk uw eigen boontjes blijven doppen? De lezing over budgettering wordt verzorgd door budgetcoach Jennifer Baaijens van Inbalans, budgethulp Nederland.

Welke oorzaken zijn er die ervoor zorgen dat u financieel vastloopt en hoe krijgt u weer grip op uw financiën? Er zijn meerdere praktische mogelijkheden te over om grip te houden op de financiën en inzicht te krijgen. Maar het is niet altijd gemakkelijk om zelf aan de slag te gaan. Tijdens de bijeenkomst zullen onder andere bovenstaande vragen beantwoord worden.

Programma

  • 13.30 – 14.00 uur: Inloop
  • 14.00 – 15.00 uur: Workshop babbeltrucs door Ferdinand Peeters
  • 15.00 – 15.15 uur: pauze
  • 15.15 – 16.00 uur: Lezing Budget coaching door Jennifer Baaijens

 Locatie: De Rots, Nieuwe Nieuwstraat 7, 5283 CA Boxtel

Datum: 04 april 2024