Oldstars Sport Clinic

Op dinsdag 28 september 2021 organiseert Vivent Langer Thuis in samenwerking met OldStars en Het Nationale Ouderenfonds een SportClinic. Het concept achter OldStars is ‘lichamelijk en sociaal fit’.

Tijdens deze ochtend wordt u ingedeeld in verschillende groepen waarbij u in meerdere sessies kennismaakt met diverse spelvormen, sport, gezelligheid of even een hapje kunt eten. Daarnaast zijn er ook een diëtist en Vivent fysiotherapeute aanwezig die u meer kunnen vertellen over het belang van bewegen.

Locatie

Sportpark Avanti’31, Avantilaan 2 te Schijndel

Programma (globaal)

09.00 – 09.30 uur:
Binnenkomst: U ontvangt uw beweeg- en speelschema voor de ochtend.

09.30 – 09.45 uur:
Koffie/thee en cake in de kantine

09.45 uur:
Welkomstwoord door Oldstars en samen op weg naar het hoofdveld waar Mink Versluis voor een korte gezamelijke warming-up zorgt.

10.00 – 13.00 uur:
Beweegsessies (coaches houden rekening met ieders lichamelijkeconditie).Tussendoor heeft u pauze en kunt u gebruik maken van de consumptiebonnen voor een soep,broodje ham/kaas en een drankje.

Binnenkort komt er meer informatie beschikbaar over het programma en heeft u de mogelijkheid om zich hiervoor aan te melden. Wilt u ondertussen al meer weten waar OldStars voor staat en hoe een sportclinic eruit ziet? Lees dan dit nieuwsbericht. (eerder verschenen in het Vivent Langer Thuis Doeboekje 2021).

Voor dit evenement zijn er maximaal 90 plekken beschikbaar.