Aandacht voor palliatieve zorg in de regio

Palliatieve zorg

In de maand oktober wordt extra aandacht besteed aan Palliatieve zorg. Zorg die gegeven wordt als genezing niet meer mogelijk is. Heeft u al nagedacht over wat u wilt als de dood nabij is? Bijvoorbeeld over waar u wilt sterven, hoe u afscheid wilt nemen en welke zorg of hulp u wilt ontvangen?  Van zaterdag 8 tot en met vrijdag 14 oktober vindt in de Bossche regio de Leve(n) de dood!-week plaats. Iedereen is welkom: jong en oud(er), ziek of gezond. Er wordt stil gestaan bij de dood, maar meer nog bij het leven. Want als het eind nabij komt, wordt wat er toe doet in het leven alleen maar belangrijker.

Kom naar de Leve(n) de dood!-week van 8-14 oktober in de Bossche regio!

Wat is er te doen?
Diverse organisaties, waaronder Vivent, stimuleren met films, podcasts, gesprekken, theater en kunst het gesprek over leven en dood. De week start op zaterdag 8 oktober op de landelijke dag van de palliatieve zorg.
Wil je weten wat er allemaal te doen is? Kijk op https://www.jeroenboschziekenhuis.nl/zorglaatstelevensjaren voor de kalender met alle activiteiten, data en tijden.

Aansluitend aan deze week biedt Vivent Langer Thuis de voorstelling Palliatieve zorg aan. Kijk voor meer informatie en hoe u kunt aanmelden onder evenementen op deze website.