Digitaal wijzer

De Inloop

Heeft U problemen met uw computer, smartphone of tablet?  Hoe zet ik mijn foto’s van mijn  camera of smartphone op mijn PC, of hoe beveilig ik mijn tablet? Maar ook met vragen over het installeren van nieuwe programma’s, het opschonen van de laptop of het ordenen van uw bestanden kunt u terecht bij Seniorweb. Elke maandag- en vrijdagochtend organiseert Seniorweb Rosmalen een inloopochtend. De kosten voor deelname aan deze Inloop bedragen € 2,50 per uur. U kunt spontaan binnenlopen, maar ook een plekje reserveren. U kunt hiervoor bellen met Gerard Burggraaf 06-20372776. U weet dan zeker dat er tijd voor u is.

Locatie: Bestuurskamer HEVO, Tulpstraat 2-4, Rosmalen

Tijdelke maandag- en vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur

 

Digitaal wijzer met Seniorweb Rosmalen en de Bibliotheek Huis 73

De Bibliotheken hebben van de overheid de taak toebedeeld gekregen om mensen die moeite hebben digitaal te communiceren met overheidsinstanties en  gezondheidszorginstellingen daarbij te helpen. Seniorweb Rosmalen ondersteunt Huis 73 in die belangrijke taak.
Zowel in de bibliotheek in Rosmalen en ‘s Hertogenbosch verzorgen wij hiervoor de cursussen Klik en Tik (basisvaardigheden),  Digisterker (overheid) en Digivitaler (gezondheidszorg).
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden kunt u via Huis 73: Annika Verhallen, (073) 680 2900.