Doodgewone verhalen

Deze maand staat bij Vivent Langer Thuis Palliatieve zorg centraal. Zorg die geboden wordt als genezing niet meer mogelijk is. In het mini- magazine (*)werd onder andere een dag beschreven uit het leven van oncologie en palliatief verpleegkundige Ilona van der loos.

Daarnaast had Vivent Langer Thuis samen met uitvaartspreker Wendy Tuns-Sala voor haar leden, 25 boeken beschikbaar gesteld. In het boek Doodgewone verhalen beschrijft Wendy op een integere, liefdevolle en respectvolle manier over de ontmoetingen die zij mocht hebben als uitvaartspreker.

Hieronder enkele mooie reacties van leden die een boek mochten ontvangen:

Beste Wendy,In een enthousiaste bui had ik aangegeven dat ik interesse had in het boek “Doodgewone verhalen”.In het magazine van Vivent uit Den Bosch gaven ze aan 10 exemplaren te verloten onder hun lezers.Omdat ik zelf ook veel plezier beleef aan het schrijven van verhalen was ik geïnteresseerd in de verhalen uit dit boek.En ja hoor, een paar weken later ontving ik, als winnaar, een exemplaar van jouw boek.Graag wil ik je laten weten hoe gefascineerd ik de verhalen aan het lezen ben.Ieder verhaal opnieuw geeft mij een inkijkje in het leven van de mensen die jij begeleid hebt tijdens hun uitvaart.Prachtig en ontroerend.Hartelijk dank voor dit mooie boek.Groeten,

en

Geachte Team Vivent,
Hartelijk dank voor het mooie boek
“Doodgewone verhalen” dat ik gewonnen heb.
Met  vriendelijke groet,
P. van de Ven
* Leden van Vivent Langer Thuis ontvangen drie maal per jaar een mini-magazine. In december ontvangen zij het jaarmagazine.