Exclusieve feestgerechten

Tijdens de kerstdagen gaat er natuurlijk niks boven een extra feestelijke maaltijd. Reden voor de koks van Food Connect om de keuken in te duiken voor een heerlijk feestmenu. En dat is gelukt! Gaat u voor een smakelijke romige kreeftensoep met venkel met als hoofdgerecht varkenshaas omwikkeld met spek in champignonroomsaus? Of hebt u misschien meer zin in een wildstoofpotje? Bekijk het volledige kerstmenu hieronder.

Voorgerechten (€ 1,39 per stuk)

  • Broccolisoep met roomkaas en uitgebakken spekjes
  • Romige kreeftensoep met venkel

Hoofdgerechten (€ 8,69 per stuk)

  • Varkenshaas omwikkeld met spek in champignonroomsaus met Mexicaanse aardappelwedges met schorseneren met romige kaassaus
  • Kiprollade gevuld met hertenstoof en shiitake in een jus met cranberries, spruitjes met gebruineerde amandelen en mix van zoete en gewone aardappel
  • Wildstoofpotje met uitgebakken spekjes en oesterzwammen met aardappelpuree en rode kool met appel
  • Heekfilet met gamba’s in kreeftensaus met aardappelpuree met kappertjes en tomaat, met regenboogmix van worteltjes

Bent u benieuwd naar de gerechten en wilt u het heerlijke kerstmenu bestellen?

  • Bestel uw kerstgerechten via 0888 – 10 10 10 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 08.30 – 16.30 uur en zaterdag tussen 08.30 – 14.00 uur)
  • Bestellen kan tot donderdag 16 december 2021 om 16.30 uur
  • De gerechten worden bij u thuisbezorgd in week 50, 51 en 52
  • Als Viventpaslid hoeft u geen extra bezorgkosten te betalen
  • U ontvangt de maaltijden koelvers