Goede voornemens 2023

Heeft u al goede voornemens voor het jaar 2023?  Januari is voor velen de maand voor het maken van goede voornemens. En die kunnen voor iedereen verschillend zijn. Waar de één als voornemen heeft om te gezonder te gaan eten,  zal iemand anders meer tijd willen besteden met familie en vrienden of minder willen stressen en meer gaan genieten.

Wat we meestal wel gemeen hebben, is dat we na een paar weken van een strak regime, helaas weer terugvallen in oude gewoonten. Dat kan enerzijds komen doordat het aanpassen van ons gedrag niet gemakkelijk is. En anderzijds doordat we soms niet goed weten, hoe het dan anders moet. Hoe eten we dan bijvoorbeeld wel gezonder? Wat mogen we dan wel eten om toch voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen? En wanneer bewegen we voldoende of waarop kunnen we besparen als we beter willen omgaan met geld?

Vivent Langer Thuis zal in de eerste maanden van 2023 het thema Gezonde leefstijl en Welzijn onder de aandacht brengen. Met onder andere artikelen en tips over kleine aanpassingen in uw eetgewoontes,  hoe u anders met stress kunt omgaan en hoe u weer in beweging kunt komen. Dit wordt de komende maanden aangeboden. Zowel via de website, het minimagazine en tijdens een evenement, zal het thema Gezonde leefstijl en Welzijn centraal staan.