Kom in beweging met de Buurtsportcoach

Buurtsportcoach bij u in de buurt

U wilt graag gaan bewegen of sporten, maar u weet niet goed wat bij u past. Of wat de mogelijkheden zijn bij u in de wijk. Of misschien vindt u het wel lastig om te gaan starten met bewegen of sporten. Op al deze vragen heeft de Buurtsportcoach een antwoord. In Nederland zijn ongeveer 3.000 Buurtsportcoaches werkzaam die sport- en beweegaanbod organiseren bij u in de buurt. In een persoonlijk gesprek beantwoorden zij uw vragen en kijken zij met u naar de diverse mogelijkheden.

Wat doet de Buurtsportcoach?

De Buurtsportcoach werkt wijkgericht en weet daardoor precies welke sport- en beweegaanbod er bij u in de wijk is. Tijdens een (telefonisch) gesprek kunt u aangeven waar u hulp bij nodig heeft en wat u graag zou willen. Vragen kunnen onder andere zijn; wat wilt u graag op sportgebied, wat heeft u in het verleden al aan sport gedaan, wanneer wilt u gaan sporten en wat is uw budget?

De Buurtsportcoach gaat vervolgens op zoek naar sport- en beweegmogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. Dit wordt altijd met u besproken. Uiteindelijk bepaalt u zelf van welk aanbod u gebruik gaat maken.

Wilt u in contact komen met de Buurtsportcoach in uw wijk neem dan contact op met uw gemeente. Of u kunt ook contact opnemen met Linda Peeters. Zij is weliswaar werkzaam bij de gemeente ‘s-Hertogenbosch, maar zij kan u dan in contact brengen met de Buurtsportcoach in uw wijk.

Contact via e-mail:  l.peeters@s-hertogenbosch.nl of telefoon: 073- 615 58 85