Mindfulness coach app van VGZ

Mindfulness is het volledig bewust zijn van het moment. Het gaat over het accepteren van zaken zoals ze zijn. Dingen opmerken zonder er iets van vinden. Oefenen met mindfulness biedt voordelen als beter slapen en meer energie. U heeft minder stress, bent meer zelfbewust, rustiger en ontspannen.

Maar hoe past u mindfulness toe in de alledaagse hectiek? Meer leven in het hier en nu kan heel fijn zijn. Maar het is best lastig om u geen zorgen te maken om morgen. Eigenlijk is mindfulness net als sport: meer oefenen om op de lange termijn resultaten te zien. Meditatie is een voorbeeld van een oefening om mindfulness te bereiken.

VGZ helpt u hierbij. Met de Mindfulness coach app leert u makkelijk hoe u kunt ontspannen. En daardoor lekker in uw vel zit. Wij bieden ruim 75 gratis oefeningen van meditatie tot kinderyoga. En allemaal in het Nederlands. U kunt kiezen uit een mannen- of vrouwenstem die u begeleidt tijdens uw oefeningen. Kies zelf een moment om te oefenen, wanneer u wilt: onderweg, op het werk, tijdens het hardlopen of voor het slapen gaan.

De VGZ Mindfulness coach app

  • Gratis voor iedereen
  • Meer dan 75 oefeningen en 5 programma’s
  • De grootste Nederlandstalige mindfulness app
  • Mindfulness-, meditatie- en yoga-oefeningen voor beginners én gevorderden
  • Nu ook met kinderyoga-oefeningen

Meer informatie vindt u op:

https://www.vgz.nl/mindfulness-coach-app