Mijn zorg!

Wat is Mijn Zorg

In de regio ‘s-Hertogenbosch vieren we dit jaar 750 jaar zorg en welzijn. Iets om trots op te zijn. De zorg is door de eeuwen heen veranderd en verandert nog steeds. De vraag naar zorg neemt toe terwijl er steeds minder zorgverleners zijn. Misschien denk je ‘boeiend, mij ‘n zorg’, maar wat nou als een van je vrienden of naasten geen professionele zorg meer kan krijgen? Op dit platform inspireren we elkaar met verhalen om daar samen iets aan te doen.

Van Mij ’n Zorg naar Mijn Zorg. Dat is een gezamenlijke zorg!

Gelukkig helpen technologische ontwikkelingen, goede samenwerking en een krachtige aanpak in de zorgsector mee. Maar, dat is helaas niet genoeg. Professionele zorg, zoals we die nu kennen, is over een tijd geen vanzelfsprekendheid meer en wordt alleen nog maar beschikbaar voor mensen die het écht hard nodig hebben.

WAT KAN JIJ DOEN?

Wat kan jij doen om je steentje bij te dragen? Iets voor een ander doen is vaak snel gedaan. Het leuke is dat anderen op hun beurt vast ook iets voor jou kunnen doen! En wat doe jij eigenlijk voor jezelf? Samen bouwen we aan een omgeving waarin we goed voor onszelf én voor elkaar zorgen. Kijk naar elkaar om, doe eens een boodschap voor een ander , maak een praatje of ga langs bij je oma.  Op deze pagina geven jong, oud en alles daar tussenin vast een voorzetje.