Otolift trapliften

Vivent Langer Thuis kondigt met trots een nieuwe samenwerkingspartner aan: Koninklijke Otolift Trapliften Als marktleider in trapliften in Nederland, delen zij met Vivent Langer Thuis de missie om senioren een veilig en comfortabel thuis te bieden. Door de krachten te bundelen zetten we samen een stap in het verbeteren van de levenskwaliteit voor mensen met mindere mobiliteit. De hoogwaardige trapliften van Otolift maken het mogelijk om langer zelfstandig in uw eigen huis te blijven wonen.

Geschiedenis Otolift

Koninklijke Otolift is in 1891 begonnen als grofsmederij. Nu, 130 jaar later, zijn zij uitgegroeid tot de grootste trapliftenleverancier van Nederland. De missie van Otolift is om zo veel mogelijk mensen te helpen om langer thuis te blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. De trapliftenleverancier luistert goed naar haar klanten, innoveert  en maakt veilige en kwalitatieve trapliften. In Nederland heeft Koninklijke Otolift Trapliften al meer dan 140.000 trapliften mogen plaatsen.

Innovatief en op maat

Otolift begrijpt dat iedere situatie uniek is en maakt trapliften op maat voor iedere trapsituatie. Of u nu een rechte trap heeft, een wenteltrap of een trap met bochten, er is altijd een traplift die perfect aansluit op uw situatie. De Modul-Air Smart is de nieuwste en meest innovatieve traplift van Otolift. Deze traplift is uitermate geschikt voor plaatsing aan de binnenzijde van uw trap. De dunne enkele rail en de compacte, inklapbare stoel zorgen ervoor dat de trap voor iedereen toegankelijk blijft. Door het modulaire railsysteem wordt de traplift volledig op maat gemaakt voor uw situatie. Tevens heeft u de keuze uit vier verschillende kleuren voor de rail en voor de bekleding van de stoel kunt u kiezen uit stof, kunstleer of leer. Op deze manier kiest u een traplift die bij uw trap en uw wensen past.

Korting voor leden van Vivent Langer Thuis

Als lid ontvangt u een mooi voordeel. Maak telefonisch een vrijblijvende afspraak voor persoonlijk thuisadvies, vermeld dat u lid bent van Vivent en ontvang 10% korting op uw Otolift traplift. Ga voor meer informatie naar https://www.viventlangerthuis.nl/voordelen/otolift-traplift/