T-Huiz

T-Huiz
Als uw huis uw thuis is, wilt u daar graag zo lang mogelijk blijven wonen. Ook als dat wat lastiger gaat, door bijvoorbeeld een beperking of de onvermijdelijke ouderdomskwalen. Soms kan men echter door een kleine aanpassing in huis, al het nodige comfort ervaren. In ’s-Hertogenbosch en in Oss heeft BrabantWonen en BrabantZorg in samenwerking met het Koning Willem I College een tweetal modelwoningen gerealiseerd. Hier laat men zien en ervaren dat technologie en praktische hulpmiddelen het thuis blijven wonen makkelijker en veiliger kunnen maken.

Wat vindt u bij T-Huiz?
T-Huiz is een huis met meer dan 70 bijzondere technische snufjes en handige hulpmiddelen. De woning is als een ‘gewoon’ woonhuis ingericht en daarin zijn de hulpmiddelen als onderdeel van het dagelijks leven gesitueerd. Op deze manier kunt u direct het hulpmiddel ontdekken, proberen en ervaren. Zowel op het gebied van onder andere communicatie, mobiliteit en veiligheid vindt u de nodige hulpmiddelen.
De medewerkers of vrijwilligers van het T-Huiz geven graag een rondleiding door de woning met daarbij een uitgebreide uitleg over het gemak en comfort van de verschillende soorten producten. Ook kunt u met hen uw situatie bespreken.

Bekijk productvoorbeelden
In de diverse ruimten van de woning vindt u allerlei hulpmiddelen. Van kleine aanpassingen zoals de postvanger in de hal tot grote hulpmiddelen zoals het sta-op bed in de slaapkamer. Een groot overzicht van verschillende producten vindt u ook op website van het T-Huiz. U kunt daarbij zoeken op ruimte, categorie of uw situatie. Ook kunt u via de website heel handig een bezoek aan het T-Huiz inplannen. Zo kunt u zelf ervaren welke hulpmiddelen u kunnen ondersteunen. Want een kleine aanpassing kan een groot verschil maken.

Meer informatie?
www.t-huiz.nl