Team Vivent Langer Thuis stelt zich voor

Wilma Spruijt


Mijn naam is Wilma Spruijt en ik ben 55 jaar. Ik ben getrouwd en ik heb drie kinderen. Sinds 2003 (met een kleine uitstap in 2013) werk ik bij Vivent. Eerst als planner, later als relatiebeheerder en nu als coördinator bij Vivent Langer Thuis. Een mooie en interessante combinatie van functies. Inzicht te mogen krijgen in zorgvragen/zorgbehoefte aan de ene kant en als planner
hoe je het aanbod van zorg en de vraag ernaar zo goed mogelijk op elkaar kunt afstemmen. Daarbij rekening houdende met mogelijkheden, wensen, behoeften en ontwikkelingen in de (thuis)zorg. Als coördinator probeer ik de opgedane kennis en ervaring om te zetten naar informatievoorziening die voor u van belang kan zijn. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook nog putten uit een groot netwerk van collega’s die ons kunnen voorzien van de nodige input. Maar uiteindelijk bent u degene die ‘bepaalt’ welke onderwerpen er aan bod komen.

Lindsey Jongen


Mijn naam is Lindsey Jongen en ik ben 30 jaar. Ik ben 5 jaar getrouwd, heb een dochtertje van 3 en een sinds december 2022 een hele lieve pup. Oorspronkelijk kom ik uit het verre zuiden, maar ben ik voor studie en werk uiteindelijk in 2009 in het mooie Boxtel beland. Sinds 2017 werk ik bij Vivent op 2 afdelingen. Als coördinator en grafisch vormgever bij Vivent Langer Thuis en als grafisch vormgever bij de afdeling Communicatie. Bij Vivent Langer Thuis mag ik onder andere de mini-magazines, flyers en het jaarlijkse magazine ontwerpen, doe ik veel achter de schermen zoals de digitale nieuwsbrief, jaarplannen bedenken en ondersteun ik Wilma daarnaast bij het organiseren en aanwezig zijn bij bijeenkomsten. Wij werken daarnaast ook veel samen met onze Vraagbaak, lieve dames die jullie aan de telefoon krijgen als jullie een vraag hebben. Graag zie ik jullie ook dit jaar weer terug op een van onze bijeenkomsten!