Terugblik Oldstars Clinic 28 september 2021

Eindelijk, we mochten weer!
Na maanden geen evenementen georganiseerd te hebben, mochten we eindelijk weer een evenement voor onze Viventpasleden organiseren. In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds organiseerden we een Oldstars Sportclinic voor Viventpasleden op het Avanti-terrein in Schijndel.

Tijdens deze ochtend maakten een groot aantal Viventpasleden kennis met dit unieke beweegconcept. 7 ervaren beweegcoaches boden sessies van 20 minuten aan, zoals hockey, handbal, voetbal en spel- en beweegvormen. Deze beweegvormen daagden de Viventpasleden op zowel fysiek als mentaal vlak uit.
Daarnaast waren er ook nog een diëtist en een Vivent fysiotherapeute aanwezig om het belang van gezonde voeding en beweging uit te leggen.

“Wat een leuke ochtend, ik heb veel bijgeleerd over bewegen.”
____

”Als je ouder wordt is het belangrijk om lichamelijk én geestelijk fit te blijven. Wat een super idee om zo’n ochtend aan ons aan te bieden!”
____

“De ochtend vond ik zeer geslaagd. Ik ben 84 en ook op deze leeftijd is voeding en beweging nog steeds belangrijk. Ik ga een paar oefeningen thuis ook in de praktijk brengen! Bedankt Vivent Langer Thuis!”