Uw 10 voordelen bij VGZ als lid van Vivent Langer Thuis

De zorg vernieuwen, het is belangrijker dan ooit. Zodat u gezonder ouder kunt worden. Met Vivent Langer Thuis werkt VGZ  daarom samen om u de best passende zorgverzekering te bieden: VGZ Zorgt. In dit artikel staan de 10 grootste voordelen van VGZ Zorgt op een rij.

1. Collectiviteitskorting op VGZ Zorgt
Als lid van Vivent Langer Thuis ontvangt u 15% korting op alle aanvullende verzekeringen VGZ Zorgt.

2. Vergoeding van uw lidmaatschap bij Vivent Langer Thuis
Kiest u voor VGZ Zorgt Goed, Beter of Best? Goed nieuws! VGZ vergoedt dan het lidmaatschap. Ieder jaar tot € 25 per verzekerde.

3. Alles voor uw gezondheid en zorg op één plek
De VGZ app is de best gewaardeerde zorgverzekerings app. Gebruik de VGZ-app als uw persoonlijke assistent om te helpen bij gezondheid én zorg. Bijvoorbeeld zien waar u het snelst aan de beurt bent voor zorg in het ziekenhuis. Of altijd een compleet overzicht van de verbruikte zorg. Natuurlijk kunt u ook de zorgzaken makkelijk regelen via de app. Zoals binnen 1 minuut declareren.

4. Hulp bij het verkorten van de wachttijd
Als u zorg nodig heeft, dan wilt u ook zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom biedt VGZ wachtlijstbemiddeling aan. De zorgadviseurs kijken of u bij een ander ziekenhuis of kliniek sneller terecht kunt. Zodat u eerder geholpen kunt worden.

5. Uw persoonlijke zorgadviseur
VGZ begrijpt dat u vragen heeft over zorg. Dan is het fijn dat een persoonlijke adviseur u hiermee kan helpen. Stel u zorgvragen als VGZ-verzekerde via telefoonnummer 088 – 131 12 34.

6. Handige workshops en apps om u te helpen met uw gezondheid
Wilt u zelf aan de slag met uw gezondheid? Op vgz.nl/gezondleven vindt u alles over mentale gezondheid, gezonder eten en meer bewegen. Zo is er de VGZ Mindfulness Coach voor dat beetje extra ontspanning. De VGZ Soepel en Sterk Coach voor sterke spieren en soepele gewrichten. Of de Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn. Met leuke uitdagingen om beter te eten en beter te slapen.

7. U bent altijd welkom. Ook als u zorg nodig heeft of al ontvangt
Bent u kortgeleden geopereerd? Of staat u onder behandeling van een arts? Of wacht u misschien op een operatie of behandeling die nog gaat komen? Geen zorgen. U bent altijd welkom. Kiest u voor VGZ Zorgt? Dan is er geen medische keuring. Dus u kunt gewoon overstappen naar VGZ.

8. Ruime vergoeding voor fysiotherapie
Actief en fit blijven is belangrijk. En juist als u ouder wordt. De aanvullende verzekering VGZ Zorgt kan u hierbij helpen. Want met de aanvullende verzekering VGZ Zorgt kunt u tot wel 32 keer per jaar naar de fysio. En gratis gebruikmaken van de VGZ Soepel en Sterk Coach app. De app is ontwikkeld door fysiotherapeuten.

9. Een ruim budget voor cursussen en trainingen
Wist u dat u met VGZ Zorgt tot wel € 700 per jaar te besteden heeft aan trainingen en cursussen? Dat is het preventiebudget. Volg bijvoorbeeld een cursus valpreventie, slaapcursus of een cursus omgaan met een chronische aandoening. Zo helpt VGZ u met fit en gezond te blijven.

10. Ruime vergoedingen voor de zorg van uw naaste
Zorgt u voor een familielid of naaste? Dan noemen we dat mantelzorg. Wist u dat VGZ speciale vergoedingen voor mantelzorgers heeft? Als steuntje in de rug. Bijvoorbeeld vervangende mantelzorg. Dan komt een andere mantelzorger u een dag vervangen. Zodat u even op adem kunt komen. Of schakel de hulp in van een mantelzorgmakelaar. Die helpt u door veel regeltaken over te nemen. Zo heeft u de tijd om op te laden.

Meer informatie vindt u op zorgverzekering VGZ