Voordelen Zorgverzekering VGZ

Zorgverzekeraar VGZ helpt iedereen gezonder ouder te worden. Gezonder leven staat bij hen voorop. En dat is soms best lastig. Daarom hebben zij allerlei extra’s ontwikkeld, zoals apps en workshops.

Met deze apps kunt u aan de slag met de mentale gezondheid, gezonder eten en meer bewegen. Deze apps zijn samen ontwikkeld met artsen, zorgverleners, patiëntenorganisaties, de overheid, werkgevers, mantelzorgers en onze leden. Met een verzekering bij VGZ draagt u ook bij aan uw eigen gezondheid, maar ook aan de beweging voor een gezonder Nederland.

Speciaal voor u:

Webinar ‘Weet wat je eet’!
Op woensdag 14 december om 10.00 uur is het mogelijk om een webinar over gezonde voeding te volgen. Meld u hier voor het webinar aan.

Vitali-tijds challenge 

  • Een digitale kalender met 10 gezonde challenges. U ontvangt iedere dag een mail óf notificatie in uw smartphone agenda.
  • De 10-daagse challenge wordt aangeboden van 21 november tot en met 2 december. De challenge is alleen op werkdagen.
  • Een kalender vol inspiratie, gratis workshops, apps en leuke extra’s voor uw gezondheid en vitaliteit.

Klik hier voor meer informatie.

21 positivi-tijdjes voor nieuwe, positieve energie

Het is tijd voor nieuwe, positieve energie. Zeker in deze tijd is het belangrijk om goed voor uzelf te zorgen, zowel fysiek als mentaal. Daarom toveren we maar liefst 21 keer een lach op uw gezicht :). U vindt hier handige tips, online workshops of kleine geluksmomentjes.

Klik hier om naar de geluksmomentjes te gaan.

Mijn Leefstijlcoach app

De Mijn Leefstijlcoach app bestaat uit meer dan 70 leuke veranderprogramma’s (challenges) op het gebied van eten, slapen, bewegen én ontspannen. U kiest zelf een challenge die u aanspreekt. Een coach helpt u vervolgens via oefeningen, video’s, tips en lekkere recepten deze uitdaging te volbrengen.

Meer over deze app weten? Klik dan hier.