Atelier ByPetie – creatieve workshops

Hoe gebruikt u dit aanbod?

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Petra via e-mail: info@atelierbypetie.nl of telefonisch: 06 - 44 05 13 99

Workshops in het atelier

In het kleurrijke, inspirerende Atelier ByPetie kunt u terecht voor diverse creatieve workshops! Samen met Petra gaat u op zoek naar uw creativiteit, want écht iedereen is creatief. Er zijn veel verschillende workshops waar u uit kunt kiezen, zoals Dot Art, Pouring Art (gieten met acrylverf), Mozaïeken of Kennismaken met glas. Even tijd voor uzelf tijdens een van de inspirerende workshops in de ontspannende sfeer van Petra’s atelier. U gaat naar huis met méér dan alleen maar een door u gemaakte creatie! Bekijk hier welke workshops Atelier ByPetie aanbiedt.

Bijzondere herinneringen

Daarnaast kunt u bij Atelier ByPetie ook terecht voor een bijzondere, tastbare herinnering waarbij as van een overleden persoon of huisdier verwerkt wordt in een voorwerp. Samen met Petra bespreekt u uw wensen en kiest u iets uit wat bij u past.
Petra laat u graag voorbeelden zien waar ze de as van uw dierbare in kan verwerken, zoals een schilderij, een gegoten voorwerp of een glassieraad. U kunt het voorwerp geheel door Petra laten maken, maar er is ook een optie om dit samen met Petra te doen. Vaak helpt dit ook al voor een stukje verwerking.

Viventpaskorting
U ontvangt 10% korting op een creatieve workshop naar keuze. En/of 10% korting op een product/artikel uit de webshop.