UnitedConsumers – Autoverzekering

Hoe gebruikt u dit aanbod?

Ontvang € 50,00 korting op een autoverzekering. De kortingen ontvangt u in uw persoonlijk bespaartegoed bij UnitedConsumers. U kunt uw opgespaarde korting eenvoudig laten uitkeren naar uw bankrekening. Als u hier hulp bij nodig heeft, staan de medewerkers van UnitedConsumers klaar om u te helpen. Houdt uw Viventpas bij de hand als u contact opneemt met UnitedConsumers.

Via UnitedConsumers vergelijkt u makkelijk en snel meer dan honderd verschillende autoverzekeringen van verschillende verzekeraars. Bovenop de lage premie ontvangt u gemiddeld 10% korting. Daarnaast ontvangt u als lid van Vivent € 50,00 extra korting bij het afsluiten van uw autoverzekering.

UnitedConsumers is een consumentencollectief en biedt korting op de vaste lasten zoals energie, telecom, tanken en autoverzekering. Via Vivent ontvangt u een extra korting waardoor de besparing nog hoger is!

Voordelen van een autoverzekering via UnitedConsumers:

  • Betrouwbare tussenpersoon
  • All-risk vanaf € 16,00 per maand
  • Gemiddeld 10% korting op uw autoverzekering
  • Extra korting voor Vivent-leden: € 50,00 extra korting
  • Een vraag of advies nodig? Er staat altijd een gekwalificeerde adviseur voor u klaar!

Viventpaskorting
Bovenop de standaard korting ontvangen leden van Vivent een extra korting van € 50,00 bij het afsluiten van een autoverzekering via UnitedConsumers.

De kortingen ontvangt u in uw persoonlijk bespaartegoed bij UnitedConsumers. U kunt uw opgespaarde korting eenvoudig laten uitkeren naar uw bankrekening. Als u hier hulp bij nodig heeft, staan de medewerkers van UnitedConsumers klaar om u te helpen.

Een autoverzekering afsluiten
Vergelijk uw autoverzekering via deze link en kies de dekking die het beste bij u past.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
U kunt telefonisch contact opnemen voor meer informatie: 040- 235 05 60.
UnitedConsumers is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot en met 21:00 uur en op zaterdag van 08:30 tot en met 17:00 uur.