BestZOO

Hoe gebruikt u dit aanbod?

Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u als lid van Vivent minimaal 20% korting op het entreekaartje. (Maximaal twee kaartjes op één pas)

Het dierenpark waar u nog die echte Brabantse gezelligheid ervaart. BestZOO is een knus dierenpark, waar u als bezoeker dicht bij de dieren kunt komen en de dieren goed kunt zien.

Sta oog in oog te met dieren van over de hele wereld! Apen uit Zuid-Amerika, panters uit Azië, buideldieren uit Australië en niet te vergeten, ijsvogeltjes uit Europa! In BestZOO zijn enkele echte pareltjes te zien, die bijna in geen enkele andere Nederlandse dierentuin te zien zijn, zoals tamandua’s en wallaroes.

BestZOO is uitermate geschikt voor kleine kinderen. Kinderen t/m 2 jaar betalen geen entree.Het park is niet te groot en zeer overzichtelijk. Er is een grote speeltuin en een kinderboerderij waar ze lekker kunnen ravotten, terwijl de ouders kunnen genieten van een hapje en drankje op het terras! Daarnaast is het dierenpark goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking.

 

Een toegankelijke dierentuin voor jong en oud, met veel verschillende dieren.

Bezoeker BestZoo