Huijbregts Notarissen & Adviseurs

Hoe gebruikt u dit aanbod?

Na telefonische aanmelding bij Huijbregts Notarissen & Adviseurs en op vertoon van uw Viventpas ontvangt u 10% korting op het levenstestament.

Wilt u de regie in eigen hand houden? Leg uw wensen vast in een levenstestament. Klik hier voor de brochure over het levenstestament.

Huijbregts Notarissen & Adviseurs werkt vanuit de gemeenten ‘s-Hertogenbosch en Heusden.
Zij bieden notariële producten en juridische advisering aan particulieren, ondernemers, bedrijven en zakelijke cliënten op alle notariële gebieden.
Daarnaast leveren ze duurzame en juridisch passende oplossingen, waarbij de mens achter de cliënt het uitgangspunt van hun handelen is. Transparantie en kwaliteit zijn daarbij voor hen belangrijke waarden.

Productaanbod Huijbregts Notarissen & Adviseurs
U kunt bij Huijbregts Notarissen & Adviseurs terecht voor zaken op het gebied van onroerend goed, ondernemingsrecht, personen- en familierecht, erfrecht. Denk daarbij aan het starten van een onderneming, het oprichten van een BV, vereniging of stichting, bedrijfsoverdracht, schenking, levenstestament, afwikkeling nalatenschap, testament, estate planning (gecontroleerde en gefaseerde vorm van vermogensoverdracht), samenlevingsvormen, scheiding, hypotheek, aankoop eigen woning of bouwprojecten.