Livage Haarwerken

Hoe gebruikt u dit aanbod?

U ontvangt 10% korting op het bedrag dat niet door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Als extra service krijgt u 2 keer een gratis check up en/of onderhoudsbeurt gedurende het eerste jaar. U kunt rechtstreeks contact opnemen met Livage Haarwerken. Meldt dat u in het bezit bent van een Viventpas.

Livage Haarwerken werken momenteel alleen op afspraakBij fysiek contact maken zij gebruik van mondkapjes en handschoenen en houden zij zich aan de aangescherpte hygiënemaatregelen.  

Livage Haarwerken begeleidt en ontzorgt vrouwen bij het aanschaffen en het dragen van een haarwerk (pruik). Zij komen hiervoor meerdere malen bij u thuis, in het verzorgingshuis of ziekenhuis. Hierdoor kunt u in een vertrouwde omgeving een keuze maken uit hun ruime assortiment. Ook de declaratie bij uw zorgverzekeraar nemen zij u graag uit handen.

Productaanbod Livage Haarwerken
Livage Haarwerken heeft een ruime collectie synthetische haarwerken en haarwerken van echt haar. Daarnaast hebben ze een groot assortiment alternatieve hoofdbedekkingen en geven ze advies over de verzorging van uw hoofdhuid.
Na het eerste intakegesprek komt Livage Haarwerken na drie dagen terug met een collectie van vijftien haarwerken die qua model en kleur voor u geschikt kunnen zijn. Nadat u uw keuze heeft gemaakt passen zij het aan uw persoonlijke wensen aan.
Livage Haarwerken werkt vanuit diverse vestigingspunten in Brabant. Hierdoor is er altijd een haarwerker bij u in de buurt.

Viventpaskorting
U ontvangt 10% korting op het bedrag dat niet door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Als extra service krijgt u 2 keer een gratis check up en/of onderhoudsbeurt gedurende het eerste jaar.

Livage Haarwerken heeft de SEMH certificering weer behaald voor september 2020-2021!