Mantelzorgmakelaar Inge Freeman

Hoe gebruikt u dit aanbod?

Op vertoon van uw Viventpas ontvangt u als Viventpaslid 5% korting op het uurtarief. U kunt rechtstreeks contact opnemen met Inge Freeman.

Draagt u zorg voor iemand die chronisch ziek is of een handicap heeft, zoals uw zieke partner, hulpbehoevende kind, ouder of een andere naaste? Dan bent u mogelijk plotseling óf geleidelijk mantelzorger geworden. U zorgt uit liefde en het kan veel voldoening geven om iets voor een ander te betekenen. Maar het geven van veel, soms intensieve zorg en aandacht valt niet altijd mee. U weet als geen ander dat het (mantel-)zorgen soms een hoop tijd en energie kost én dat de emotionele druk hoog kan zijn. Er moet vaak veel geregeld en georganiseerd worden. Het zorgstelsel in Nederland is erg complex en u ziet door de bomen het bos niet meer. Het is een heel gedoe als u de weg niet kent!

Dan is het fijn dat u ondersteund kunt worden door een mantelzorgmakelaar. Inge Freeman is een zorgprofessional die de weg kent in het zorglandschap en kan ondersteunen met allerlei regeltaken rondom de zorg van een naaste. Er valt naast de fysieke zorg, genoeg te regelen op het gebied van welzijn, wonen, werk, financiën of recht. Inge helpt u door informatie te geven, mee te denken en oplossingen te zoeken. Zij kent de verschillende wetten en vergoedingen en helpt u ook bij het invullen van formulieren. U behoudt de regie en samen bekijkt u de mogelijkheden en maken jullie een plan van aanpak. U krijgt hierdoor beter overzicht, bespaart tijd en blijft beter in balans zodat uw naaste langer thuis kan blijven wonen.

De inzet van een mantelzorgmakelaar kan vanuit een aanvullende zorgverzekering vergoed worden.