Sportcentre De Dieze

Hoe gebruikt u dit aanbod?

Sportcentre de Dieze biedt mensen met een Vivent kortingspas 10 % korting op een abonnement naar keuze. Als u contact opneemt met Sportcentre De Dieze, laat u weten dat u in het bezit bent van een Viventpas.

Bij Sportcentre de Dieze staat alles in het teken van haar leden. Dit uit zich onder andere in een toegankelijke, rustige en gemoedelijke sfeer. Of u nu voor uw plezier sport, wat kilo’s kwijt wilt raken, sterker wilt worden of moet revalideren, de specialisten van dit sportcentrum staan elke dag voor u klaar om u te helpen uw doelstellingen te bereiken. Sportcentre de Dieze is een sfeervolle luxe sportschool gevestigd in het geheel gerenoveerde pand ‘de Dieze’ aan het Werfpad in Den Bosch, nabij het centrum van Den Bosch.

In ‘de Dieze’ werken diverse specialisten op het gebied van sport, bewegen, gezondheid en zorg samen onder één dak.

Sportcentre de Dieze richt zich op volwassenen die waarde hechten aan deskundige docenten, goede faciliteiten en een gemoedelijke sfeer. U kunt er terecht voor fitness, groepslessen en diverse vormen van (hot) yoga.

Het sportcentrum werkt intensief samen met onder andere fysiotherapeuten, diëtisten en leefstijlcoaches. Zo is bijvoorbeeld ook Fysio de Dieze er gevestigd. Zij bestaan uit een team van specialisten die zorgen voor het juiste behandeltraject bij klachten aan het steun- en bewegingsapparaat. Met name als bewegen of trainen een onderdeel is van de behandeling, leveren  de faciliteiten van Sportcentre de Dieze een belangrijke bijdrage. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de behandeling van chronische ziekten als diabetes, hart- en vaatziekten, CVA (beroerte) en COPD (langdurige longziekte).

Viventpaskorting
Sportcentre de Dieze biedt mensen met een Viventpas 10% korting op een abonnement naar keuze.

“Bewegen helpt om stress te verminderen. Door lekker te bezig te zijn, maakt u uw hoofd leeg. U voelt u daarna fitter en energieker. Bovendien slaapt u beter.”