UnitedConsumers – telefoonabonnementen

Hoe gebruikt u dit aanbod?

Heeft u een mobiel telefoonabonnement bij KPN, Vodafone, T-Mobile, Ben of Tele2? Ontvang als lid van Vivent € 20,00 extra korting wanneer u uw abonnement verlengt of overstapt van provider via UnitedConsumers. Houdt uw Viventpas bij de hand als u contact opneemt met UnitedConsumers.

Heeft u een mobiel telefoonabonnement bij KPN, Vodafone, Ben of Odido? Ontvang als lid van Vivent € 20,00 extra korting wanneer u uw abonnement verlengt of overstapt van provider via UnitedConsumers.

UnitedConsumers is een consumentencollectief en biedt korting op de vaste lasten zoals energie, telecom, tanken en autoverzekering. Via Vivent ontvangt u een extra korting waardoor de besparing nog hoger is!

Via UnitedConsumers ontvangt u iedere maand korting op de abonnementsprijzen van de bekende providers. Als lid van Vivent krijgt u hier bovenop nog eens een extra korting. Of u nu kiest voor een Sim Only of abonnement met toestel, er is altijd een abonnement dat bij u past!

Voordelen van UnitedConsumers:

  • Kortingsgarantie: iedere maand korting op uw bundel
  • Extra korting voor Vivent-leden: € 20,00 extra korting
  • Direct een helder overzicht van de korting en totale prijs
  • Breed assortiment met altijd een passend abonnement voor u
  • Een vraag of advies nodig? Er staat altijd een gekwalificeerde adviseur voor u klaar!

Viventpaskorting
Bovenop de standaard korting ontvangen leden van Vivent een extra korting van € 20,00 bij het afsluiten van een mobiel abonnement via UnitedConsumers.

De kortingen ontvangt u in uw persoonlijk bespaartegoed bij UnitedConsumers. U kunt uw opgespaarde korting eenvoudig laten uitkeren naar uw bankrekening. Als u hier hulp bij nodig heeft, staan de medewerkers van UnitedConsumers klaar om u te helpen.

Een mobiel abonnement afsluiten
Bekijk het aanbod via deze link en kies het abonnement dat bij u past!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

U kunt telefonisch contact opnemen voor meer informatie: 040- 235 05 60.
UnitedConsumers is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot en met 21:00 uur en op zaterdag van 08:30 tot en met 17:00 uur.