UWassistent: Tuin- en klushulp

Hoe gebruikt u dit aanbod?

U kunt rechtstreeks contact opnemen met het hoofdkantoor. Uw aanvraag wordt doorgezet naar de contactpersoon in de regio Debbie Smits. Houd uw Viventpas bij de hand wanneer u contact opneemt. Voor deze dienst geldt een minimale afname van twee uur.

Is uw tuin toe aan een opknapbeurt? Of heeft u in en om huis een aantal klusjes die geklaard moeten worden? Via UWassistent boekt u eenvoudig én snel een goede tuinhulp of klushulp. Eerst heeft u een gesprek met Debbie Smits, uw vaste contactpersoon in de regio Den Bosch. Daarna regelt UWassistent een geschikte tuin-of klushulp die aan uw wensen voldoet. UWassistent is landelijk actief.

Wat doen de tuinhulpen? Snoeiwerk, grasmaaien, beplanten en onkruid wieden; allemaal mogelijk. De klushulpen vervangen lampen, zetten kasten in elkaar, helpen u bij verhuizen en hangen schilderijen op. Bij overige kleinere reparaties helpen ze u ook graag.

UWassistent is een platform waar particuliere huishoudens en tuin- en klushulpen worden samengebracht. UWassistent zoekt en screent de juiste hulp en verzorgt de gehele administratie. UWassistent is landelijk actief.

De talrijke voordelen van UWassistent:

  • Vast contactpersoon
  • Maatwerk
  • Vaste en gescreende dienstverleners
  • Makkelijk en veilig betalen via bank / IDEAL
  • Snel geregeld

Vraag een gratis advies op maat aan via https://uwassistent.nl/informatie/vivent