Vers aan Tafel

Hoe gebruikt u dit aanbod?

Door te vermelden dat u lid bent van Vivent Langer Thuis. Vergeet u klantnummer niet door te geven. U ontvangt de korting van 10% bij een minimale afname van zes maaltijden.

Aandacht geeft smaak! Daar draait het om bij Vers aan Tafel. Al meer dan 20 jaar bereiden de chef-koks van Vers aan Tafel op ambachtelijke wijze de heerlijkste maaltijden. Zoals thuis, maar dan in iets grotere pannen. Na bereiding worden de maaltijden razendsnel terug gekoeld en ingevroren. Het snel invriezen van de maaltijden zorgt voor het natuurlijke behoud van de smaak en voedingswaarden van de maaltijden. Er wordt gekookt met natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Het assortiment
Met meer dan 170 maaltijden is er genoeg keuze. Zo kunt u kiezen voor een traditionele Hollandse maaltijd zoals zuurkoolstamppot of een runderlapje, maar ook voor internationale maaltijden uit de Oosterse of Italiaanse keuken. Naast ‘reguliere maaltijden’ zijn er bijvoorbeeld ook gemalen maaltijden verkrijgbaar voor mensen met kauw- of slikproblemen. Maar ook maaltijden in kleinere porties (350 á 400 gram) voor de kleine eters of zoutarme maaltijden voor wie zoutarm eet. Ook zijn er verschillende eiwit verrijkte producten beschikbaar die u naast de maaltijden kunt gebruiken. Deze tussendoortjes zijn niet alleen heel lekker, ze leveren u ook veel extra eiwitten in een kleine portie.

Zo werkt de maaltijdservice
Bij Vers aan Tafel heeft u geen periodieke afname verplichting. U bestelt minimaal zes maaltijden, eventueel aangevuld met soepen, desserts en/of eiwit verrijkte tussendoortjes, wanneer u dat zelf wilt. Bestellingen kunnen online, maar ook telefonisch worden doorgegeven, wel zo prettig en gezellig. De klantenservice van Vers aan Tafel is hierop ingericht en de medewerkers maken graag even tijd vrij voor een praatje. Bij Vers aan Tafel draait alles om ambacht en persoonlijke aandacht.

De maaltijden worden op een vaste werkdag gratis bij u thuis bezorgd door het eigen bezorgteam van Vers aan Tafel. Per postcodegebied is er een vaste dag voor de bezorging van de maaltijden. Via de postcodecheck op www.versaantafel.nl kunt u zien wanneer Vers aan Tafel bij u in de buurt bezorgt. Via de e-mailservice én sms-service krijgt u twee werkdagen voorafgaand aan de bezorging de bezorgtijd van de maaltijden door. De bezorgers nemen de tijd en leggen de maaltijden – indien gewenst – ook in de vriezer.

Bewaren en bereiden
De maaltijden bewaart u in de vriezer totdat u de maaltijd wilt bereiden. In de vriezer zijn de maaltijden minimaal twee maanden houdbaar. U hoeft de maaltijd niet eerst te ontdooien. Juist als de maaltijd direct uit de vriezer wordt bereid geniet u van de beste smaak en kwaliteit. U warmt de maaltijden binnen 15 minuten in de magnetron op of in 45 minuten in de oven. Op het maaltijdetiket vindt u de exacte bereidingstijd.

Ontdek het gemak van Vers aan Tafel

  • Genieten van een gezonde en lekkere maaltijd zonder dat u zelf hoeft te koken
  • Gratis thuisbezorgd door het eigen bezorgteam
  • Geen periodieke afnameverplichting
  • Wekelijks een vaste leverdag. Bestellingen kunnen uiterlijk tot ander halve werkdag voor de vaste lever dag worden doorgegeven
  • Keuze uit meer dan 170 verschillende maaltijden
  • Óók maaltijden voor de kleine eter (350 à 400 gram)
  • Eiwit verrijkte tussendoortjes zoals muffins, cake en sapjes
  • Keuze uit Hollandse, Italiaanse, oosterse of vegetarische keuken
  • Dieetmaaltijden zoals gemalen maaltijden en zoutarme maaltijden
  • Bij een online bestelling bij aankoop van 12 maaltijden €5,00 korting

Ledenvoordeel
“Benieuwd naar het gemak en de maaltijden van Vers aan Tafel? Ga dan naar www.versaantafel.nl/viventlangerthuis Bent u nieuw bij Vers aan Tafel? Maak dan éérst een account aan om te profiteren van de diverse ledenvoordelen, waaronder de 10% ledenkorting van Vivent Langer Thuis! Liever telefonisch contact of bestellen? Neem dan contact op met de klantenservice van Vers aan Tafel via 085 – 401 64 44. Op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur.

Vergeet dan niet te vermelden dat u lid bent van Vivent Langer Thuis, zodat uw ledenvoordeel verrekend kan worden.”