Zorgwinkel Vegro

Hoe gebruikt u dit aanbod?

Op vertoon van de Viventpas in de winkel.

Vegro

Ruim 35 jaar geleden is Vegro opgericht door wijkziekenverzorgende Simone van Veen en Corien de Groot. Beiden vonden het belangrijk dat er voor hun klanten een ‘beschikbaar’ aanbod aan goede en juiste hulpmiddelen was.  De missie van Vegro is dan ook om de levenskwaliteit van klanten te verbeteren en te kijken naar wat er wél mogelijk is.  Want met de juiste hulpmiddelen kan de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid vergroot worden. Positieve gezondheid is hierbij het uitgangspunt.

Tot op de dag van vandaag is Vegro hét experticecentrum voor zorghulpmiddelen. Vegro heeft een landelijke dekking aan winkels en uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra voor alle hulpmiddelen. Onlangs heeft Vegro een zorgwinkel in ‘s-Hertogenbosch (west) geopend. De winkel bevat een ruim assortiment. Wilt u weten of een artikel in de winkel op voorraad is? Neem dan contact op via de contactgegevens op deze pagina.

Het assortiment

Het assortiment van de winkel bevat ten minste de onderstaande productcategorieën.

 

Leden van Vivent Langer Thuis krijgen 10% korting op aankopen uit het bovenstaande assortiment (in de winkel) en kunnen gratis gebruik maken van het Mobiliteitspakket. Dit betekent dat u onder andere krukken, een looprek of een rollator  gratis kunt lenen voor een periode van 13 weken.