Vivent Langer Thuis Dag

We hebben groot nieuws!

Op zaterdag 7 oktober vindt de Vivent Langer Thuis Dag plaats in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. We hebben een fantastisch programma voor u in petto!

Vanaf 10.00 uur openen we onze deuren om u te verwelkomen met een heerlijk kopje koffie of thee en wat lekkers op de Vivent Langer Thuis informatiemarkt. Maar dat is nog niet alles, want we hebben bekende gasten voor u uitgenodigd. Niemand minder dan Olga Commandeur – u kent haar wellicht van het populaire ochtendprogramma ‘Nederland in Beweging’ – opent deze ledendag. Bovendien gaat zij met u in gesprek over hoe u bewegen in uw alledaagse huishoudelijke activiteiten kunt inpassen.

Ook kondigen we met trots aan dat Dokter Tamara een interactieve lezing komt geven (mede mogelijk gemaakt door ons partnership met VGZ). Deze zal gaan over gezond ouder worden. Hoe zorgt een beter eetpatroon voor beter slapen? Hoe kan medicijngebruik verminderd worden en wat hoort er allemaal bij een gezonde leefstijl? Neem hier een kijkje om meer informatie over Dokter Tamara te bekijken. Wilt u meer weten over een gezond leefstijlprogramma? Klik dan hier.

Tussen 10.00 en 16.00 uur kunt u verschillende informatiepleinen bezoeken waar u luistert naar de tips van een notaris of waar u in gesprek gaat met een mantelzorgmakelaar.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een lijst van fantastische partners die zich hun producten en activiteiten tentoonstellen op de Vivent Langer Thuis Dag. Dit is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met deze bedrijven en organisaties. De lijst van partners zal zelfs nog worden uitgebreid in de aanloop naar het evenement.

Ook is er voldoende tijd zijn voor entertainment! Het smartlappenkoor Onbekrommert en troubadour Willem Hendrikse zorgen voor de muzikale begeleiding. Kortom, het wordt een dag vol beleving, plezier en activiteiten.

Mis deze kans niet om mensen te ontmoeten, informatie te verzamelen en een geweldige tijd te beleven op de Vivent Langer Thuis Dag. Wij kunnen niet wachten om u te verwelkomen!

Samenwerkingspartners (wordt nog aangevuld):
Atelier by Petie, Autorijschool Coenen, Alledaags Geluk, Budget Home Store XL, Dieze Gym, Draad en Daad, Energetix, Fietsmaatjes, Focuscura, Huijbregts Notarissen & Adviseurs, Maaltijd Thuis, Mantelzorgmakelaar Inge Freeman, Medicura, Otolift, Rederij Wolthuis, Saar aan Huis, , Schildersbedrijf Theo Uzeel, Rabobank, Seniorweb, Tworby, Stichting Vier het Leven, Theater aan de Parade, UWassistent, Van Gogh Village op maat, Vue Bioscoop, Wolk Heupairbag.

___________________
Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer is 1931 Congrescentrum goed bereikbaar; het ligt op 10 minuten loopafstand van ’s-Hertogenbosch CS. Neem de stationsuitgang ‘Paleiskwartier/Brabanthallen’ ,  en dan ziet u de toren van het congrescentrum na ongeveer 10 minuten verschijnen. Deze toren is tevens de hoofdentree van 1931 Congrescentrum.

Per Auto of fiets 
1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch is prima met de auto of fiets te bereiken.  De auto kunt u (betaald) parkeren op één van de 700 parkeerplaatsen voor de deur van 1931.  Daarnaast beschikt 1931 ook nog over 4 elektrische oplaadpunten voor uw elektrische auto. Deze bevinden zich rechts van de ingang, naast de fietsenstalling.

Toegankelijkheid mindervaliden

Voor de hoofdingang van 1931 bevinden zich specifiek aangeduide mindervaliden parkeerplaatsen. Vrijwel alle ruimtes van 1931 zijn gelijkvloers en op de begane grond en hierdoor goed bereikbaar voor mindervaliden. Op de begane grond bij de hoofdentree is een speciale minder valide toilet ingericht.