Vivent Langer Thuis Dag

Kom en beleef onze Vivent Langer Thuis Dag op 7 oktober. 

Om 10:00 uur openen we onze deuren met niemand minder dan Olga Commandeur – u kent haar wellicht van het populaire ochtendprogramma ‘Nederland in Beweging’. Bovendien gaat zij met u in gesprek over het inpassen van bewegen in uw alledaagse huishoudelijke activiteiten. En natuurlijk staat er bij binnenkomst een heerlijk kopje koffie of thee en wat lekkers klaar.

Ook kondigen we met trots aan dat Dokter Tamara een interactieve lezing geeft om 13:00 uur. (Deze is mogelijk gemaakt door ons partnership met VGZ). Deze lezing gaat over gezond ouder worden. Hoe zorgt een beter eetpatroon voor beter slapen? Hoe kan medicijngebruik verminderd worden en wat hoort er allemaal bij een gezonde leefstijl? Neem hier een kijkje om meer informatie over Dokter Tamara te bekijken. Wilt u meer weten over een gezond leefstijlprogramma? Klik dan hier.

Tussen 10.00 en 16.00 uur kunt u het informatieplein bezoeken. Luister naar de tips van de notaris of ga in gesprek met de mantelzorgmakelaar. Doe mee aan aan diverse activiteiten en workshops!

Ook is er entertainment met het smartlappenkoor Onbekrommert en troubadour Willem Hendrikse. En geniet van een mooie dansdemonstratie. Kortom, het wordt een dag vol beleving, plezier en activiteiten.

Mis deze kans niet om mensen te ontmoeten, informatie te verzamelen en een geweldige tijd te beleven op de Vivent Langer Thuis Dag. Wij kunnen niet wachten om u te verwelkomen!

Deze dag is voor iedereen gratis te bezoeken. Neem uw introducees mee. En op vertoon van uw Viventpas ontvangt u een leuke tas.

Horeca-plein: Water met een smaakje is de hele dag gratis beschikbaar. De rest van de dag is er de mogelijkheid wat lekkers te eten en te drinken te kopen. Betalen kan alleen met de pinpas!

 

 

Ontmoet onze samenwerkingspartners:

_____________________

Bereikbaarheid:

1931 Congrescentrum is goed te bereiken met zowel het OV, de fiets en de auto. De kosten voor het parkeren van de auto zijn € 5,00.  Onze tip: kom op de fiets!  Meer informatie over de bereikbaarheid vindt u op https://www.1931.nl/bereikbaarheid/