Kleding verstel- en reparatieservice Majes-tijd

Hoe gebruikt u dit aanbod?

Leden van Vivent Langer Thuis ontvangen 5% korting op de verschillende tarieven. Bij een slechte mobiliteit kan de kleding bij een minimum van vijf stuks, ook bij u thuis worden opgehaald. Majes-tijd werkt op afspraak. U kunt rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Rina Broeders.

Voor deze service werkt Vivent Langer Thuis samen met Rina Broeders van Majes-tijd. Zij is gediplomeerd coupeuse en heeft een jarenlange ervaring in het maken en verstellen van kleding. Verder heeft zij een grote kennis van diverse stoffen. De kledingstukken kunnen bij Rina aan huis gebracht worden en zijn binnen een week klaar. Bij een slechte mobiliteit kan de kleding bij een minimum van vijf stuks, ook bij uw thuis worden opgehaald. Naar wens kan de kleding ook gestreken worden.

Hebt u kleine herstel werkzaamheden of lichte kleding reparaties, dan bent u bij Rina Broeders aan het goede adres. Zij werkt snel, nauwkeurig en betaalbaar. – familie Swarts

Productaanbod

  • Rits inzetten, gewoon en deelbaar
  • Aanpassen van de pasvorm van kleding
  • Korter maken van kleding, gordijnen en kleedjes
  • Zomen
  • Naden en scheuren repareren
  • Knopen aanzetten
  • Voering vervangen

Bekijk de volledige prijslijst hier: Prijslijst Majes-tijd

Let op: vanaf 1 april gelden nieuwe prijzen.

Beste Rina, de kleding die je voor mijn moeder vermaakt hebt is een succes. De verpleging is er erg blij mee en voor mijn moeder is het een stuk gemakkelijker. Kan zijn dat ik je nog een keer bel om nog een paar jurkjes te doen.

Mevrouw Rooijmans

Super hoe de kleding van ons moeder vermaakt is. Heel professioneel en netjes gemaakt. Bovenal een hartstikke lieve spontane vrouw. Zeker een aanrader! Een 10!

Familie van Mook