CSI

Een betrouwbaar personenalarm dat direct in verbinding staat met de belangrijkste contactpersonen. Op die manier is er altijd hulp dichtbij. Dat is een veilig gevoel.

Mogelijk financieel voordeel bij vergoeding vanuit de verzekeraar.

CSI Service kan samenwerken met alle verzekeraars in Nederland. CSI zorgt zelf voor de beoordeling voor de zorgverzekering, of zij zetten dit door naar de zorgverzekeraar bij casussen waar zij niet voor kunnen beoordelen. Echter, is het aan de verzekering of deze wordt goedgekeurd of niet.

Een personenalarm als sieraad

CSI Service vindt dat personenalarmering een product moet zijn waar u blij mee bent. Daarom hebben zij, naast reguliere zenders, een mooie en praktische halszender ontwikkeld, die u als een mooie ketting kunt dragen. Deze wordt in de praktijk veel vaker gedragen en maakt mensen dus veiliger. Daar is personenalarmering precies voor bedoeld.

Tarieven en aanmeldformulier
Klik hier voor de tarieven, vermeld in de Folder CSI 2024
Klik hier voor het aanmeldformulier van CSI service.

 

Mogelijkheid nieuw/extra polsbandje voor de personenalarmering 

Het bestelproces van losse verbruiksartikelen, zoals standaard halskoortje, clip en polsbandjes is vereenvoudigd.

1) Ga naar de website van CSI  en klik op “pakketten en accessoires” of klik op onderstaande link en scroll naar beneden.
2) Klik op het gewenste artikel en vervolgens op bestellen. Er wordt dan een mailtje samengesteld waar alleen nog de verzendgegevens ingevuld hoeven te worden.

Helaas is CSI genoodzaakt vanwege kostenstijgingen deze service niet meer geheel gratis te leveren, maar een klein bedrag in rekening te brengen. De vermelde prijzen zijn inclusief handling-en verzendkosten.

Deze kosten worden tegelijk met kwartaalfacturatie middels automatische incasso in rekening gebracht aan u.